Цитирай Първоначално написано от sasha_90
Несподелената любов не означава,че си смотаняк или там както се описа!Случва се да харесаме този,който не трябва.Но това не е края на света,нали?
Абсолютно.

Бтв не очаквай подкрепа.
Знам отлично кво ти е, не съм ти чела нещата освен първата ти тема, но и аз съм се влюбвала и година и половина не го разлюбих тоя човек, ревах, какво ли не правих, кво ли не струвах... всичко правих за тоя човек, какви ли неща не си мислих...

но СПОКО, не си нито смотаняк, нито недостоен...

и не се самоубивай.. знам кво е отчаяние, знам кви са мислите да се нарежеш и да му напишеш писмо, да се гръмнеш за да докажеш по някакъв начин че го ОБИЧАШ с цялото си сърце.. ама не ставай жалък..

предполагам си я преследвал вече, говорил си и разни неща... стига толкова, има те в предвид..

знам кво е тва чувство да искаш да се раздадеш цял и едва ли не да се натрапиш, да потретиш "ТВОЙ СЪМ, ОБИЧАЙ МЕ" .. Аама виждаш че каквото и да правиш няма ефект!
Тогава просто се примиряваш, защото
1.никой не харесва такива дето си признават чувствата и са лесно достъпни
2.направил си каквото е нужно
3.просто НЯМА ДА СТАНЕ, не си негодник, просто не й харесваш.. и ти не харесваш някоя си там Веселина (например), която е луднала по тебе, но вината не е ничия, просто чувствата не съвпадат...

еми знам кво е!

ама като бях така подкрепата беше 0.. и като се замисля правилно ме хулиха за слаботата защото сега съм на доста по-високо ниво от тогава, освен това какво да те подкрепяме в саморазрушението ти!?!?
няма да те тупам повече по рамото, сети за поста в първата ти тема

И СЕ СТЯГАЙ

точно това трябва да чуваш постоянно, дори да хленчиш (както правех аз) че другите се смеят на слабите хора и не искат да ги разбират...
по-добре да не те разбират, за да закоравееш и за да оцеелееш..

стига хленчи и послушай съветите на хората, дори да ти звучат нелепо...

няма място за много извисени неща, майната й на любовта и оная пикла

и тя сере!