Знаете ли какво? Мислех си ако бях на ваше място как бих помогнал този човек(тоест Аз). Не бих му казал истината, той я знае, че няма шанс това е ясно, че ако всички разберат, ще му се подиграват и с право, че е достоен, че се бори за чувствата си също не бих му казал.
Бих му казал :
Мислиш, че сега е трудно? Мислиш си какво да направя, как да я впечетля? Тя за теб е единствена? Невероятна, красива, умна, забавна и т.н. ...
Е приятелю ще ти кажа, че след всяко зло идва нещо добро, че след всяко добро идва нещо зло, това някакъв вид баланс на света, повярвай ми винаги го има. Да бъдеш оптимист не е лесно в този песимистичен свят, който всъщност не е нищо повече от една зрителна измама и високо въображение. Истинския свят не е този, който ни заобикаля, истинския свят е светът, в който всеки е по-малко добър и никак лош, всеки се бори за мечтите си и не разрушава живота на другите, истинския свят е вътре в нас. Голямо щастие е да намериш щастие, още по-голямо е да го запазиш. Разбирам, че ти неможеш да запазиш своето щастие, но спомни си кое идва след щастието - нещастието, твоята история е такава, колкото по-рано го осъзнаеш, толкова по-добре за теб. До тогава горе главата и имай малко вяра.
Всеки ще ти каже да я забравиш, аз ще ти кажа да я запомниш.
Всеки ще ти каже ти си маняк, ти не я обичаш.
Вманиечен си. Повярвай ми не си вманиечен просто си влюбен.
Когато си влюбен правиш странни неща, държиш се като глупак
и все пак "Къде ти е проблема?".
За съжеление проблема не е в теб, в нея е, ако искаш и 100 хиляди години я чакай, тя щом веднъж не ти е обърнала внимание няма да го направи никога. След време съм сигурен, че ще те разбере, само дано не е прекалено късно ....
До тогава бъди себе си.
Усмихвай се повече.
Излизай с приятели.
Просто живей за мига, наслади се на живота, който повече няма да имаш, не съжелявай за минали неща.
Забрави за всичко, което ти пречи да бъдеш себе си.
Не забравяй кой си от къде си тръгнал и това е общо взето.
Всичко зависи от теб. Ти избираш съдбата си не тя теб.
Ако искаш, можеш да страдаш завинаги. Ако искаш можеш да си щастлив винаги. Ако искаш, просто се пусни по течението, пак каквото стане. Ти избираш, ти решаваш. Живота си е твой, ако искаш го пилей, ако искаш го живей.
Съжелявам за това, че не ти е отвърнала със същите чувста, но бъде печен и й бъди приятел, а ако след време стане нещо ще стане и това е всичко.
Разбрали къде ти е проблема?
Прекалено много искаш от себе си.
Искаш това, което не зависи от теб, да зависи от теб.
Разбирам това, но понякога не всичко зависи от нас самите.
Помисли малко върху това, огледай се около себе си, надникни вътре в себе си и пак помисли, ако и тогава не разбереш, че това момиче е наистина страхотно, имаш шанс да и бъдеш приятел... Оценявай и малките неща, защо постоянно искаш всичко да прекалено хубаво,
а ако си спечелиш такъв приятел е прекалено достатъчно да си щастлив
Просто Живей. Бъди добър към другите. Не съди за другите по себе си.
Не спирай да мечтаеш. Не спирай да обичаш.
Нещата никога няма да се променят, само гледната ти точка може да се промени.
Виждам, че все още не си намерил себе си, затова работи върху себе си. РАзбери кое е за теб и кое не е, и стани най-добрия в това, което можеш. Всеки от нас има таланти, развии ги. Научи се да се бориш и да гледаш от красивата страна на живота.
ЗАбрави за цялата тази болка и целия този не съвършен не идеален свят на лъжи и измами и материалност. Бъди себе си, какъвто си.
Всеки е добър, но много хора се променят заради разни случки и стават лоши, защото, когато нараняваш - по-трудно можеш да бъдеш наранен --- разбираш ли?
Ако все още се чудиш "Къде ми е проблема?"
Затвори очи и преброй до три, пожелай си нещо и се усмихни, сега ги отвори и се бори за свойте мечти....