.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Проблем!

Проблем!

Значи проблема е следния с приятелката ми сме заедно от повече от повече от година и половина обаче винаги ме е притеснявало факта, че преди мен тя е имала една сериозна връзка с едно момче, което тя описваше преди като " голямата й любов" и той и е първото момче в което истински се е влюбила винаги разказваше колко много го е обичала колко била хлътнала (макар че той я нарани супер брутално). и одавна не бях се притеснявал за това но вчера предложих да отидем в един парк при което тя каза " не не там там ходихме с Иван (бившия й) " след което се натъжи мълча сумати време не знам това ме накара да се почувствам ужасно аз го изтълкувах като "не там си е нашето спецялно място не искам с друг да ходя там с друг" почти съм сигурен, че още си изпитва чувства към него ... вие какво мислите и като гледам тия теми как първата любов си остава най-силната не знам какво да мисля

Повече от фен
    Град
    Видин
    не се знае дали първата любов е най силна, но тя не се забрава никога .. и може би ни и се ходи там защото като иде се сеща за болката която той е и причинил ..

Град
    Самуеър...
    ем нормално... сигурно първият й път е бил в храст от тоя парк и това да и нявава лоши спомени... най-добре й предложи да идете на мястото където за пръв път се целунахте и така ще забрави за момента за проблема... колкото до първата любов, че е била най-силна... ми да така е ... фактите не могат да се променят... (мн рядко е по-различно)
    Червно, дълго, клати се и се празни...

И това може да е но защо се нацупи така и мълча тогава ....

Голям фен Аватара на unicorn_f
    съгласна съм с котора просто не иска да си спомня за него,дори и да има чувства към него тези към теб са по-силни щом още е с теб или ако искаш поговори с нея питай я какво точно е искала да каже,кажи и как си разтълкувал думите и и питай дали е вярно ...

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Просто поговори с нея

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от unicorn_f
    съгласна съм с котора просто не иска да си спомня за него,дори и да има чувства към него тези към теб са по-силни щом още е с теб или ако искаш поговори с нея питай я какво точно е искала да каже,кажи и как си разтълкувал думите и и питай дали е вярно ...
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Може би просто не иска да си спомня за него и затова не иска да ходи там.. а може и да има още чувства към него.. нищо не се знае, но наистина голямата любов не се забравя лесно

Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...
    Амии виж само се постави на нейно място...тя ти е първата любов може би...представи си, че скъсате...и ти си хващаш друга приятелка...ще ти бъде ли приятно с нея да правиш същите неща както със момичето с което си в момента?!..Не мисля! Бъди спокоен...нормално е да и стане тъжно след като той я е наранил толкова"брутално"!Поговори с нея на тази тема..това, дали още е влюбена в него, можеш да го рабереш само от нея!Успех!

Мега фен Аватара на mynichka
    като не иска ..не е нужно да я водиш там
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    people`s wet dreams
    Бъди мъж , кажи й че я оставяш , и докато не се изясни с чувствата си да не се връща при тебе...

Не виждам по лесно решение на цялата работа...

mynichka - разбира се че не бих я карал нещо което не го иска да го прави

иначе midle смятам, че това е шрекалено драстично за първи път става въпрос за него от месеци и тва са си мои тълкувания които може да са грешни може да няма и грам чувства към него ... само времето ще покаже мерси за отговорите ви все пак

Аз лично никога няма да забравя моята така наречена "голяма любов". Вероятно тя също. в момента едва ли го обича както преди, но той винаги ще е нещо много специялно за нея. Не й се сърди, а се радвай, че сега е с теб, а не с него. Остави я да преживее болката по нейния си начин, но я подкрепяй.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Цитирай Първоначално написано от unicorn_f
    То не е закон като си с някого да имаш по-силните чувства... аз пък съм обичала зверски еди-кой-си ама съм седяла с друго момче. Много грубо, ама самата истина.
    Така че не е писано правило това, което казваш...
    щом тва, щом онова... няма щом..
    тая още го харесва, автора, по-добре я остави.. не знам.. обаче ходите от година!??!
    деазнам..
    приказвай с нея, ако още го харесва я махай, нямаш право да се излагаш и унижаваш така.

И междудругото, първата любов само ме обогати като човек, но чак най-силната и най-незабравимата... айде айде, клишета
    хваща ръжда и то яко
    променя те като човек, изгражда те, ама само дотам.. човека се забравя, а аз вече трябва да седна и да се замисля за да се сетя как съм се чувствала... само помня че беше много силно във всяко едно отношение, ама за други неща...
    не знам какво да ти кажа..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си