- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо тийновете мислят, че...
...всичко, което се смърка се приема от тялото по - бързо и се усвоява по - добре? Преди време позната се похвали, че си смръкнала Парацетамола и "мигновено" и минало всичко, което някога я било боляло. Преди няколко дни пък, мои съученици решиха да се насмъркат с някаква хранителна добавка, креатин или нещо от сорта... Е, уат да фак?
Съгласна съм!Първоначално написано от Кръчмонавт
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
И наще смъркаха дъвки Орбит, но едва ли дъхът им е спрял да мирише![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
мн са зле тия.. не ми се вярва да е вярно..всяко лекарство е различно и различния организъм по различен начин го възприема и т.н. и т.н. ..![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
Мерси за мненията! Започвах да си мисля, че на мен не ми е наред нещо, защото все още си слагам капките за очи по стария начин - в очите, но явно съм била права - проблема не е в моя телевизор.![]()
гледай да не станеш и ти като тях
шмъркат парацетамол о.О
лол
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Явно искат всичко през носа.Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Имаше някога....Първоначално написано от tqnkо
![]()
а ако аз ''смръкна'' една супа, дали ще надебелея ?![]()
приятелите ти са идиоти в буквалния смисъл![]()
аз сега се замислих какво ли е да си цепиш едно степче носозно![]()
требе се пробва някой път.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
отвратително е...съветвам те да не го правиш xDПървоначално написано от ScionOfStorm