.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Град
    В мечта за Луната...
    Снимката ми на ученическата карта на личната ми карта... навсякъде съм просто ужасен... не че съм някъв супер красавец ама мисля че имам доста хубажи снимки направени във весела компания и случайно
    Не е страшно вълк да ридае, Не е страшно сълза да се стичa, Страшно е когато единакът обича! Живеещ на Земята - контролиран от Луната !...По-добре да ме мразят за това което съм, отколкото да ме обичат заради това което не съм.

На личната ми карта се харесвам.. приличам малко на жираф.

Скоро се снимах и за някви други неща. Фотографът каза, че ми е направил козметични промени.. не знам кво намекваше!
    Ако е искал да ме накара да се чувствам яко грозна - успя.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Снимката на личната ми карта е най-ужасната снимка, която съм виждала през живота си...Просто нямам думи!
    То ти на половината си снимки не се харесваш Аз съм си пич и си се харесвам,койт не ме харесва да си оди дома Иначе наистина съм мн нефотогеничен Ама кво ме боли кура,така или иначе по-краасив и да изляза.на живо няма да съм,така че ми е е през уйо.Но наистина мн зле съм излязаал на личната,защото те я правят няква по светла,което доста я преебава.Иначе си бях хубав,ама ме развалиха на тая лична карта
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз като си направих снимка за лична карта се бях харесала мнооого на снимката. А това рядко се случва. Но като си видях личната карта се уплаших. Приличах на плашило. Правят им нещо на тея снимки, ..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Лична карта още нямам но и там да изляза зле не ми ми пука
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Напоследък излизам супер на снимките за документи......Сега на дипломите и на шофьорската книжка ще съм сладурана. А иначе може би изглеждаме по-зле защото не се усмихваме, а сме леко стреснати. Между другото подходящия фон и цветове в грима също влияят. Забелязала съм, че на снимки най-добре изглеждам със зелени сенки и като ходя да се снимам за документи, слагам зелено.
    Мъжът ми без да се гласи, на последните снимки изглежда супер. Чак се кефя като си отворя протомонето и видя какъв сладур имам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си