- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pomosh
kakva tema da zahvanem na purvata si sreshta s momiche koeto e s priqtelkata si?Kak da govorim pred priqtelkata i?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а ти ме уби как може на първата ви среща да е и нейна приятелка
![]()
![]()
![]()
...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...
води ги на куклено шоу...
явно са такива лапета че ги е страх да се разделят...
много мразя това стадно чувство
може и захарен памук да им купиш...
говори им за Телетъбис
a be ot kude da znam 6to iska da vodi i priqtelkata si i vse pak molq pomognete 4e nz kakva tema da zahvana taka4e da govora spokoina pred priqtelkata i a i temata da bude interesna
pomagaite![]()
както казах телетъбис..но кажи малко за момичето..на колко е,ква музика слуша...
mi na 15 nz kakva muzika slu6a o6te ne sme se mn opoznali
Шшш тука няма кирилица, няма правопис, нищо. От вратата за краката и т'ва е... Много бързаш гледам...1-во има милион други теми, а т'ва че не си обърнал внимание е друг въпрос. 2-ро всички те гаврят (и с право) и това ни връща към първоначалното ПРАВОПИС, народе неграмотен, правопис... Колко трябва да бързаш, за да сгрешиш помоЩ?!?!
А по темата: можеш да си говориш с момичето всичко, което си говориш с приятелите ти(без цинизми и разни вулгарни неща, защото прави впечатление малко или много), филми, музика, банални неща като за начало...Ех много трудно беше....
Вземи си и ти приятел. И не го умувай толкова за какво да говорите. Квото дойде на момента.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
za sega nqma koi da vzema
оправяй се...Първоначално написано от priqtel v nujda se poznav
заведи ги на кафе,чуй за кво ще си говорят теи се включи в разговора...
...а и вземи наистина се научи да пишеш.
Пожелавам ти успех,определено имаш нужда![]()
za sega nqma koi da vzema
мога и да пиша на килирица, но сега мисля,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
че това не е проблема
Ето сега ще се разберем.
П.С. само забравих да кажа, че има проблем, защото това са правилата на форума и трябва да ги спазваш. Не ми се вижда толкова спешно, смисъл за сега... Едва ли ще излезеш в 12 и нещо на среща
съгласен съм
хайде давайте и други съвети , помагайте
е тва не ти ли стига?Първоначално написано от priqtel v nujda se poznav
Алчен народ...
Добре тогава щом искаш още говорете си за глобалното затопляне, за икономически проблеми, за войни... Предполагам, че и двамата ще се особено вещи по тия въпроси...
ГОВОРЕТЕ СИ ЗА ИЗНОСА НА МОРКОВИ КЪМ ТУРЦИЯ!!!!!!!!!!!!
Какво лошо има в захарния памук?Първоначално написано от Ino
няма лошо,просто дадох идеяПървоначално написано от thefreak
![]()
говорете си за музика филми книги ако изобщо четете такива
![]()
еми нещо което да е насочено към това момиче с което ще излизаш...предполагам не е толко проста за да не сети![]()
Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.
![]()
![]()
научи се да пишеш
първа среща .. ха ха ха
по добре излезте двамата .. ако изобщо тя може да се раздели с най-добрата си приятелка
говорете за музика,филми,книги,училище ...
близко е до мозъка ама .. някои като нямат![]()
1.Пише се "помоЩ" !!!![]()
2.Кирилица..
3.Ти нормален ли си?!![]()
4.Дръж се мъжки и не пускай повече такива скапани теми!Нито му е времето, нито мястото!![]()
П.П. -> Не ви е нужна приятелката й да ви свети!![]()