- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата ми истинска любов
Не знам изобщо защо пиша.Мисля че това е точния сайт върху който мога да си излея мъката . Не пиша нито за да ми отговаряте на тъпата банална тема за любовта .. искам просто да напиша всичко , което ми е на душата.Не ви задължавам да четете.![]()
И така .. преди около година се запознах с едно момче.Отпреди го харесвах.Започнахме да си пишем в скайп,той ми каза че ме е забелязал на тренировките [понеже тренирам] и ми е хвърлил око.Пращахме си целувчици и такива неща , докато най-накрая не се уговорихме да се срещнем.Беше 21 декември-студено но щом бях с него не чувствах нищо.Паснахме си доста,след това той ми предложи,хванахме се и се прибрах вкъщи супер добре,никога не се бях чувствала така.През цялата седмица бях усмихната и на всички им правеше впечатление.Много го обичах,повтарях му ги всеки ден.Той се отнасяше по същия начин.Изминаха 2 месеца,но не се виждахме много често,защото сме в различни училища и в различни смени.Аз започнах някак си да го игнорирам.Беше ми омръзнал както всички други момчета.Излизах с други момчета и той не разбираше.Това ми беше най-голямата грешка.После осъзнах колко много е той за мен.Станаха 3 месеца откакто сме заедно.Обичах си го,но не го показвах.След 14 дни си бях оставила компютъра включен и бях отишла на даскало(2 смяна).Когато се върнах той ми беше писал..зарадвах се,но когато прочетох двата реда ми стана нещо.Полудях!Той беше казал само : Нищо не се получава между нас.Съжалявам,но късаме....................................С ледваше силен плач,затваряне в себе си,алкохол,рани по вените..за което също много съжалявам..но го загубих..мислех си че ще мога да го забравя като се видя със стария ми приятел,но никаква полза.Той ми липсваше.Не след дълго разбрах че е скъсал с мен заради момиче.Това сякаш уби не много останалата ми част от душата.Мразех го,ненавиждах го..но в същия момент го обичах ужасно много!Мина се време,беше август.Започнахме да си пишем пак.Този път се сдобрихме някак си.Той ми пращаше много целувки и прегръдки и не знаех на какво се дължи.Искаше да излезем отново.Пишехме си смс-и постоянно,казваше ми че ме обича,но при мен не беше както преди.Не бях забравила какво ми е причинил.Казах му какво мисля и той се отказа.В продължение на 1 месец си пишем постоянно,шегуваме се и такива работи.Не знам как да подходя към нещат.Сещам се за всички хубави моменти заедно,но и за цялата болка,която ми причини.Не знам какво да мисля и правя.Но от почти една година не съм преставала да обичам това момче.То е първата ми истинска любов.Няма да е лесно да го забравя.. Не мога да спя от тази мисъл,не знам какво да правя..Объркана съм и то много..Това е от мен.Мерси на всички,които отделиха време,за да прочетат моята история.![]()
Избери си любов или омраза, просто.. Опитай пак, ако наистина го обичаш, но като чета какво си писала положително го обичаш. Така че -пробвай! Няма какво да губиш, всъщност... Едва ли ще го намразиш повече. И да не стане - пак ще е същото.. просто ще си дадеш шанс още веднъж да изпиташ тръпката да си с него =]
Роден си с бъг, да те е*а.. с его на Господ и с мозък на амеба!
=]
Ти си моят ангел и моята звезда,
Ти си ми китарата и дясната ръка..
Не можах да разбера защо говориш само за твоята болка? Ти сама каза,че той ти е бил омръзнал и си се виждала с други момчета и т.н.Според мен държанието ти е неуместно.Мислиш ли той как се чувства.Докато е бил на даскало и си е мислил за теб ти си била с други.Мисля,че още не си осъзнала истинското значение на думата "обичам".Дано се промениш и разбереш,че каквото дадеш с това ти отвръщат...
НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.
Е чакай малко де...Бил те наранил и не си искала пак да изпиташ същата болка...ами ти - виждала си се с други,за които той дори не е знаел...я се замисли пак
ами написала съм че съжалявам..съжалявам за всичко![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сажеляваш? Само,че съжелението не връща нищо нали? Той също съжелява за болката която ти е причинил..Какво ще кажеш ?
НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.
mn si zle. toi sushto. da kasa s teb po skype O_O WTF MAAN ???
a ti si zle shtoto neznaish ko iskash
всички хора са еднакви след като загубят нещо осъзнават колко ценно е за тях ... така е и с това момче...той те е зарязал заради друга но е осъзнал че не е същото както е било с теб...![]()
![]()
It doesn't really matter ....because in the end it all hurts just the same ;((
да,прави сте.аз съм грешната в тоя случай.не написах тая тема за да ме скастрите.. а вие точно това направихте![]()
probvaite pak,6om go obi4a6,zabravi za vsi4ko,koeto e boli do tuk,sega 6e trqabva da zapo4nete otnovo,kusmet![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
хмм.. ами мислиш как му е на момчето не ти се нахвърлям ама ти не си показвала че не го обичаш и т.н. той как да реагира.. постави се на негово място да видиш че и на тебе няма да е хубаво... много е хубаво като водиш връзка да не те нараняват а само ти да правиш глупости.. обаче трябва да разбереш че трябва да си понасяш последствията .. така че поучи се.. и гледай за напред да не е така и да се държиш по стойностно с хората които цениш![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
Към кого от двамата имаш по- силни чувства![]()
За кого би отишла на край света
Е....сега избери![]()
Стига с тея вени и алкохоли....
Не разбрахте така нищо не правите.... По-добре съберете се с приятелки да споделите .... ПУУУ
Ей кат почнете така сте мни много смешни...Еми извинявай която и да се държи така с мене, да усещам как й омръзвам и как се отдръпва и не споделя мойте чувства, еми и аз ще я за*ба така брутално с друга...И ко като съжаляваш - Шубата, тубата, и за хляб !!!
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
mn pravilno BlindedAngel
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()