- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се обличате ,когато сте си вкъщи?
анцунг и някаква блузка или суичер![]()
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
Първоначално написано от mynichka
![]()
![]()
![]()
и аз такаПървоначално написано от Jumbie483
![]()
Cruel Intentions
С дънки, дето едно време бяха прилепнали, но сега са се отпуснали до немай къде и са широки и с блузите, дето вече не ме кефят и не излизам с тях. За лятото си купих два мнооого къси панталона уж за вкъщи, ама после ми харесаха и съм излизала и навън с тях.
А иначе хич не ме кефи да се разкарвам цял ден с пижама - едно време така правех, но сега докато стана, се преобличам.
По пижама докато не излезна,а като се прибера обувам анцуг или къси панталонки
Stay up all night with the stars *
![]()
На мен пък ми е най-удобно да се разхождам вкъщи по бельо, или понякога гола... Само като знам, че ще имаме гости се обличам![]()
С анцунг.![]()
Нов ник: Cassidy
с анцунг или някои панталонки и потник/тениска.![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Навличам се с най-различни поли и роклички...
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Спортно. :P
със стари дрехи,т.е дрехи за вкъщи![]()
![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Ало,
не се пише анцунг, анцунк, анцук, ансуг и производните. Може би анцуг е правилноmothafucka!
Ако е по-топло ходя гол до кръста и с анцуг, а в момента - с анцуг и селски бял потник![]()
хех ами в м0мента сам с някви изтърсени дънки , червена тениска и суетшърт един такъв на DCа п0принцип с някви изтърсени дрехи да знам че ми е супер комфортно и да съм подложена на пълен relax :P \
/
Smile and then w0rld will smile with y0u !Grin and then every0ne g0nna think y0u are 0n drugs C:
еми с анцунг и някоя стара блуза![]()
"В живота няма такова пълно отчаяние като това, което идва с първите моменти на непоносимата тъга.Когато още не сме знаели какво е да си изпитвал такава тъга и после тя да е отминала,да си се отчаял безнадеждно и последа си възвърнал надеждата си. "
vkashti...ponqkoga sas stari danki,no nai-chesto s nqkoi ancug i teniska prez lqtoto...po koja![]()
Зимата-анцунг и грейка.
Лятото-шорти и много широка тениска или някои потник![]()
Най-често по анцуг, а ако съм си по нещо удобно, оставам така :Р
Обичам да си се мотая по пижамка ...![]()
![]()
![]()
![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
попринцип най си ми е яко по пижама ххаха ма мама не ми дава мноотъй че анцуг и некфа широка блуза
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Аз абсолютно гол седя в насне ве ебавам се разбира се
![]()
Ми с дрехи за вкъщи с кво друго може
Първоначално написано от HeartOfRaven
in defense of our dreams...