- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За какво най-често се карате с вашите?
За какво най-често се карате с родителите си?
Карате ли се изобщо с тях ?![]()
За париКакто почти сяко семейство.
караме се всеки ден почтии винаги те почват първи
например сутринта преди да тръгне на работа майка ми се скара, че не съм и направила кафе
![]()
после като я изпратих до вратата ми се скара, че съм била много безизразна..трябвало да внеса малко емоции в моя сив всекидневен живот
![]()
![]()
баща ми винаги се е карал, че прекалено бурно изразявам емоциите си .... а иди ги разбери
аа и да отбележа, че аз само слушам и с никой не се карам![]()
4e s1m bila m1rlqva i ne s1m iz4istila v nas [vseki den] a posle 4e s1m se d1rjala kato snob i samo na kompa s1m sedqla i s1m i kazala 2 dumi na kr1st[ama ko da praq nii s neq sled 5 izre4eniq ve4e vzaimno sme si op1nali nervite.
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
+1Първоначално написано от merediana
h0us3 Mu5iC 4 3v3r.JusT a MuSiC.
Че съм мързелива(но в момента работя по този въпрос да се пооправя), че трябва да си подреждам повече нещата, че съм безотговорна...повечето неща са верни![]()
Ние пък за пари не се карамеИначе се караме предимно за неща, свързани с училище... Вече за седенето на компютъра не ми се карат, тъй като седя толкова малко, че просто ако ми се скарат ще е върха на нахалството
И още за каквооо... хм, евентуално заради "кочината" на бюрото ми...
Еми то като уча, какво... искат да е чисто ли?
![]()
еlsy![]()
За уважението ми към майка![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Почти не се караме, но когато се случи е заради училище а напоследък и заради компа
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
за пари с баща ми се карахме и то много,но това беше преди.откакто не си говорим не се и караме.с майка ми нямам проблеми за нищо,най много да спорим за цвета на някоя блузка
но каране -никога
същотоПървоначално написано от HeartOfRaven
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
За най-малкото нещо. Ако не почнем да си крещим няма да сме ние...
i nashte taka se sas neshto sam im kriva pak kato kaja kfo mislq po4vat da mi vikat a posle kato ima nqkaf problem kaji kfo mislishПървоначално написано от sarityy
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
За всякакви тъпотии..