- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем с клавиатурата.
Проблема не е мой а на един приятел.Аз направо ще го цитирам ["Та следния проблем е ,че исках да свържа отделна клавиатура към лап топ.За целта си взех преходник от обикновенна клавиатура към usb.Опитах се да свържа 3/4 клавиатури и ми излиза ето този проблем ---> untitled.jpg "] Еми това е.Ако някой знае да помага.
и кво преведи го и разбери ко е тва![]()
-_- Като те гледам си тук само да спамиш не да помагашПървоначално написано от ThE kInG
![]()
Ми драйвери, ала-бала. Принципно човек като си връзва неща към лаптопа първо трябва да намери драйвери, дори и да става дума за мишка. А и дори и тя се продава с отделен диск към неяПотърсете модела на въпросната клавиатура най-напред.
Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
еми принципно и аз това му бях казал за driver-и ,но не бях сигурен и за това му предложих да пуснем тематаПървоначално написано от MadHatter
![]()
и аз по сащия начин свързвах клавиатура кам лаптопа,но не ми е правило никакви проблеми. Виж качи драйварите на клавиатурата и пробвай тогава![]()
tqnkо has a point, на мен също не ми е правило проблеми ..много при лаптопи, защото това си е HID и трябва да си ги разпознае, но зависи и от марката и кога е правена клавиатурата. Повечето хардиуери са "маркирани" и по-стари неща, например, може да имат проблеми..Или пък разни световнонеизвестни марки :>
Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.