"Борис е направил правилно решение."
Зависи от коя гледна точка гледаш....икономически да,защото ще им съюзници,но това негово решение не е нищо повече от стратегия!

Всъщност българския народ си е заслепено стадо,което няма нищо общо с първоначалните български обичаи и вярвания.....един народ който не цели да запази първоначалните си вярвания и обичаи,а иска да възприема чужди.....да християнската религия е чужда!Идва от юдаизма и благодарение на своите мирни лозунги стъпващи на апокалитични и адски страхове.Какви са били идейте и еврейте.....те винаги са били роби,а сега тяхната вяра се налага навсякъде и се отнася агресивно към всичко друго останало което не е "християнско".

Фактите са си факти....като пголеждаме миналото виждаме че релгиията е зародена от робските слоеве,като погледнем на какво учи самата религия виждаме че учи на смирение,примирение....обръ ане на другата буза.....по могъщо оръжие както съм казвал от страха няма и тази религия изпозлва именно това оръжие.Робска религия която налага заплашителен контрол и подчинение.Самия Исус какво е казал...."който не е с мен е против мен",т.е. който е в опозиция се счита за дявол и ще гори в пъклите на ада.....и сега недейте да излизате с тъпите си символистични глупости,защото религията е създадена да се тълкува и разбира буквално и се е дуктувала и разбирала буквално,доста време и какво е ставало по това време....избивания защото хората не са били християни.А сега когато света се обърна към демокрацията се забелязва точно тази невероятна глупост да се гледа на религията от към символистична гледна точка....а това си е коренна промяна на религията....според мен сегашните християни,който следват вярата си символистично не са никакви християни,а са просто едни козички наредени на опашка,който постоянно биват издоявани,като едновременно с това са заплашени че ако не решат да се махнат от това издояване ще ги чака вечен пъкъл и страдание.....
Нима това е религия която трябва да се уважава....религия според която ако не я изповядваш ще страдаш и ще гориш във вечни пламъци....
А къде забравяте и ограничеността която самата религия налага на народа,за да може да го контролира.....света не се върти около нашата планета,но християните винаги са били против тази теория,като винаги са твърдели че сме сами във вселената.....
Ако християните направляваха всичко то сега нямаше да има нито технологии,нито медицина,нито щяхме да знаем какво е това молекула дори....щяхме да си мислим че слънцето се върти около нашата планета....
Ако трябва да помислим относно ереса....от една страна зависи всъщност какъв е самия ерес....защото ерес е думата с която се наричат хората който не следват христовата вяра,но в това число влизат и мюсюлмани и сектанти и будисти и атеисти и всякакви други подобни....Аз в момента се водя за един вид езичник,въпреки че реално погледнато аз съм против всякакви религии и тем подобните "душевни" учения....
Човек трябва да гледа на нещата не само от една гледна точка,а от поне 3-4,да гледа мащабно нанещата,да гледа детайлно,да се поставя на мястото на друго хорамда гледа от страни на нещата.Е като приложите ей тези гледни точки който изброих върху религията и ще стигнете до същото заключение до кеото и аз съм стигнал.
Благодаря за отделеното внимание.