- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем ли е възрастта ?
ако тя е на 14 а той на 18 ? какво мислите по въпроса ?
само са единия секс ли си![]()
може би ..ако момичето , което е на 14 ..обича момчето ..не е проблем :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Има значение само какво мислят те, чуждото мнение няма значение![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
4 години не са голяма разлика...но точно в тоя случай се усеща разликата...Та тя е още лапе... пфф
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
+ 1Първоначално написано от BrokenHeart
![]()
Педофилия се нарича разликата.
oh do skoro i az bqh protiv sqkvi vraski sas mom4e koeto e po golqmo ot momi4eto s pove4e ot 2 god, no ne vinagi momi4etata sa pikli, a mom4etata sa samo za seksa...
a pedofiliq e qko spqt zaedno a toi ako ne e za seksa i tq ako ne e pikla, tfa nqa da se slu4i. taka 4e ima varianti. si4ko zavisi ot harakterite
ем що да има проблем ако наистина се обичате възраста няма проблем моята приятелка е на 14 аз съм на 19 ама кво дреме ми кво казват някой аз си я обичам и тя ме обича което е най-важното !
![]()
не мога да кажа, зависи
![]()
добре де а ако момичето е на 15 а момчето на 19
[quote="anonimnaa"]бахта в педофилаПървоначално написано от baby_bitch
![]()
![]()
![]()
![]()
то не е и за смях ми си е за реване
4 години не са толкова много реално погледнато, тай че няма проблем според мен.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Кво искате бе?! Да тръгне с някой на нейната възраст ли? Че те на 14 момчетата с колички още си играят
![]()
и това е вярно... нз да ти кажа... и аз мн пъти съм се чудила..дали момчето, което ми харесва не е прекалено голямо за мен... даже и сега имам такъв проблем... но при мен годините са малко повече... давай смело..ако си сигурна, че момчето е наистина доброПървоначално написано от MaGenta
![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Ми аз като тръгнах с приятеля ми бях на 14,а той на 18...и не виждам никакъв проблем
Абе щом имат доброто желание.. нека се наебат..Друг е въпроса че е смешно.. За нея не, де.. та нали е мн отракана и си е хванала Батко! Ама за него... пф..
![]()
![]()
Роден си с бъг, да те е*а.. с его на Господ и с мозък на амеба!
=]
Ти си моят ангел и моята звезда,
Ти си ми китарата и дясната ръка..
Зависи от акъла на момичето.И все пак какъв ли секс ще е ако тя е на 14?
И аз така мисля. Нашите са на 37 и 41 и разликата им не изглежда особено голяма, но я си представете 11 и 15?Първоначално написано от tinky_winky
А конкретно за 14 и 18... Зависи. Аз бих внимавала и при първи намек за секс - гуд бай, май дарлинг.
![]()
С моя приятел разликата ни е 3 години, аз съм на 15, той - на 18. Много внимавах и го следях. Смятам, че и двамата сме доста зрели за възрастта си.
Да обобщя: Против съм такава разлика, смятам, че е неприемлива, но все пак, ако партньорите са наясно какво искат от връзката си.![]()
Никакъв проблем не е, това са само 4 години.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
В моя случай аз съм на 17 тя на 14 и половина.
Какво мислите за нас?