- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс или какво ??
Възможно е предполагам, но сексът сближава партниорите, дава им чувство за взаимно доверие и сигурност...
Доколкото знам е доказано,че любовта трае 3 години,с което също не съм съгласна!
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
нямам представа честно казано... обаче според мен любовта,като чуство.. не може да бъде възприемана като нещо, на което да му се определи "срок на годност" ..
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
И си сигурна в това си свое твърдение, че серотонинът се произвежда само по време на секс?
А, супер. Точно до миналата седмица изучавахме разказа Дервишово семе, и бих казал, че "едно време" любовта не е била основана на секса (не че и сега е, но той е важна част).
А по темата - доста съфорумници твърдят, че е трудно да има приятелство между двата пола без единия да се влюби в другия, а секса е от още по - висок калибър. Невъзможно е, според мен.
9 клас
Начало-има любов,няма секс.В продължение на 3 години-има любов,има секс.20 години по-късно-има секс,няма любов.След още 30 години-няма секс,няма любов.![]()
Оф не ми се спори изобщо, просто използвай гугъл и виж как и защо се синтезира, защото се излагаш в момента.Първоначално написано от glamouros
ами, ок.Първоначално написано от thefreak
наистина беше глупаво да пускам тази тема. и нека ти кажа само 1 : погледнах в гугъла... ако имаш желание погледни и ти и недей да говориш наизуст... аз поне се осведомявам добре преди да критикувам някого...
мерси все пак за отговорите
![]()
Темата е заличена от авторката -=> заключвам.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.