.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Голям фен Аватара на glamouros

Секс или какво ??

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Възможно е предполагам, но сексът сближава партниорите, дава им чувство за взаимно доверие и сигурност...

Град
    Roma, Italia
    Доколкото знам е доказано,че любовта трае 3 години,с което също не съм съгласна!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Цитирай Първоначално написано от Зелената фея на отбора
    Възможно е предполагам, но сексът сближава партниорите, дава им чувство за взаимно доверие и сигурност...

нямам представа честно казано... обаче според мен любовта,като чуство.. не може да бъде възприемана като нещо, на което да му се определи "срок на годност" ..
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    И си сигурна в това си свое твърдение, че серотонинът се произвежда само по време на секс?

Град
    София
    А, супер. Точно до миналата седмица изучавахме разказа Дервишово семе, и бих казал, че "едно време" любовта не е била основана на секса (не че и сега е, но той е важна част).
    А по темата - доста съфорумници твърдят, че е трудно да има приятелство между двата пола без единия да се влюби в другия, а секса е от още по - висок калибър. Невъзможно е, според мен.
    9 клас

Град
    somewhere over the rainbow
    Начало-има любов,няма секс.В продължение на 3 години-има любов,има секс.20 години по-късно-има секс,няма любов.След още 30 години-няма секс,няма любов.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от glamouros
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    И си сигурна в това си свое твърдение, че серотонинът се произвежда само по време на секс?
    Ами, да. Сигурна съм. Имам предвид не само и единствено, а като цяло най-голямо количество от този хормон. Ето защо и след първото раждане жените изпитват най-голямо удоволствие от секса. Произвежда се при разширяване на.... мускулите... отдолу
    Оф не ми се спори изобщо, просто използвай гугъл и виж как и защо се синтезира, защото се излагаш в момента.

Цитирай Първоначално написано от glamouros
    Ами, да. Сигурна съм. Имам предвид не само и единствено, а като цяло най-голямо количество от този хормон. Ето защо и след първото раждане жените изпитват най-голямо удоволствие от секса. Произвежда се при разширяване на.... мускулите... отдолу
    Оф не ми се спори изобщо, просто използвай гугъл и виж как и защо се синтезира, защото се излагаш в момента.
    ами, ок. наистина беше глупаво да пускам тази тема. и нека ти кажа само 1 : погледнах в гугъла... ако имаш желание погледни и ти и недей да говориш наизуст... аз поне се осведомявам добре преди да критикувам някого... мерси все пак за отговорите

Темата е заличена от авторката -=> заключвам.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си