.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Коламаска на пениса

Да ви питам как протича процеса при козметичка или каква коламаска да си купя за домашна употреба? И какво по-точно трябва да направя, досега не съм го правил.
    Благодаря предварително.

vari sa gramni kola maska na penisa pi4 ne ti prepora4vam 6te umre6 ot bolka i malkiqti 6a sviii i toi ot bolka!!!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...

Re: Коламаска на пениса

Цитирай Първоначално написано от genata16
    Да ви питам как протича процеса при козметичка или каква коламаска да си купя за домашна употреба? И какво по-точно трябва да направя, досега не съм го правил.
    Благодаря предварително.
    сам ще ти е трудно затова ти препоръчвам козметик.
    отиваш и си записваш час и и казваш за какво е.като идиш ще и обясниш къде по точно искаш да ти ги махне-само отпред ли или + топките,дупето ... избора е твои.и да боли не очакваи да е нещо приятно но след тва е мн по приятна кожата отколкото след бръснене

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    имаш косми по самия член?
    е ти си некъв изверг батка

Цитирай Първоначално написано от tqnkо
    Нямам нетърпение да отида при някоя фешанка да ми прави кола маска на задника ши са помъча и да пръдна от болка WTF в к'во време живеем мъжете с нищо не се различават от шибаните жени
    Xaxxa +1
    WTF в к'во време живеем мъжете с нищо не се различават от шибаните жени

Охх.. Искам да ви питам като отидеш на козметик ако е жена не ти ли се дърви хуя А и ако си вземеш за домашна употреба от къде - от аптека ли, от некъв шибан павилион ли..?

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Ако имате косми по самите пишки е притеснително...

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Нямам нетърпение да отида при някоя фешанка да ми прави кола маска на задника ши са помъча и да пръдна от болка WTF в к'во време живеем мъжете с нищо не се различават от шибаните жени
    нямам НЕТЪРПЕНИЕ??????

Cruel Intentions

Kато отидеш на козметик ако е жена не ти ли се дърви хуя А и ако си вземеш за домашна употреба от къде - от аптека ли, от некъв шибан павилион ли..? И как точно да процедирам?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си