- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ноктииии :(
Заздравители ..
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Дуу, мойте пък са ужасно твърди![]()
Заздравители, както казаха и по-нагоре.Пробвай с Пърфект 3.1 - Заздравяващо масло.Аз съм с него и е доста добро ..
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Понякога не е до заздравители! Много зависи от храните, витамините и здравословното състояние на организма! Аз също имам здрави и твърди нокти, но не съм използвала никакви скъпи заздравители. Имам един зеленикав на перфект и го използвам мн рядко... Много е относително!!!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Както казаха по горе зависи си от здравословното състояние:това какво ядеш,дали приемаш достатъчно витамни,минерали и тн.Пробвай със заздравители-препоръчвам ти тези на Пърфект
мойте са същитене ми помага заздравителя - сменила съм всички възможни заздравители. Не е от това че не ям достатъчно зеленчуци - даже напротив. При теб може и да се оправят де, на икаров маслото за нокти съм чувала че е хубаво.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
http://www.framar.bg/product_review....CC%C0%CA%D1%C8
П.С. Ефикасно е много, ако не се лакираш докато го използваш и си постоянна! Т.е. всеки ден![]()
освен тези заздравители и балсами съм съгласна със храните еййййй повече витамини и не само те....
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
za noktiteПървоначално написано от varnen4e
![]()
![]()
Hmm kak se polzva
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Хихи и аз за пръв път чувам.Първоначално написано от GaBiIi__
може ли да обясниш малко.
![]()
cherry*kiss
Да, разбира се.. И аз не знаех, но си бях взела хининова вода за косата и откакто си я взех и започнах да си я втривам в косата и забелязах, че и ноктите ми са започнали да се втвърдяват, да заздравяват и да растат по- бързо.Първоначално написано от cherry*kiss
Помислих си, че най- вероятно си въобразявам и поразпитах и много мои познати ми казаха, че от хининовата вода ноктите заздравяват.
И след доста дълги наблюдения осъзнах, че наистина е така. На много хора съм препоръчвала да си разтриват и да си мажат ноктите с хининова вода, когато се сетят и за сега никой не се е оплакъл.. на всички, които познавам действа. Затова гарантирам толкова смело.
Благодаря, ще пробвам.Първоначално написано от varnen4e
cherry*kiss