- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля,помогнете ми!!!
Здравейте,аз сам на 14г. и имам "проблем" в училище.В моя клас има едно момиче,което за мен е страхотно.С нея бяхме съученици няколко години и сега пак сме в един клас.Тя е умна,красива и много я харесвам.С нея сме близки,отправяме си закачки.Много я харесвам и мисля,че и тя изпитва същото към мен,но как да разбера какво изпитва тя към мен?![]()
![]()
МОЛЯ ВИ,ПОМОГНЕТЕ!!! благодаря предварително![]()
stani ekstrasens.. i 6e razbere6
The Spark
Първоначално написано от merediana
Meridiana подписа ти е страхотен хахахахаха кърти мивки, а пък невръстния келеш sladky2008 въобще няма смисъл да се занимаваш с пуберитетски истории като я гледам колко е неграмотна ЛОШО МИ СТАВА, бременна да бях щях да пометна...
Сорка относно това че го пиша тук, относна темата ти, ами пиленце то няма как иначе да разбереш без да говориш с нея.Като поотраснеш ще го разбереш ама на тоя етап не.Говори с нея, питай я за кафенце след училище ако щеш искай и скайп-а там да и говориш понеже е МААААЛКО по лесно...От опит глава не боли така че действай!
и аз така казвам-гръмни се
![]()
sladky2008.... щ'o не земеш ти да се гръмнеш най- добреa
![]()
Колкото до автора,кажи и какво изпитваш към нея![]()
Събери всичко, което ти казаха хората досега... Кажи и, а после ако се налага се гръмни(ех, че съвети давам пък аз
)
Don't you ninja monks ever shower? I mean, what are you...french?
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Имам братче на твоите години и той е същия срамежливкоПросто й кажи,че я харесваш.Ако те отблъсне-няма защо да се ядосваш не е първата,но ако не те отблъсне може да се радваш
Стискаме палци и да пишеш какво е станало
Поздравления за темата-една от малкото напоследък,с които не се заяждам
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
govori s neq,izlezte na kafe,na razhodka,vzemi i skype,tela,yspeh momko![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Покани я да излезнете и тогава говори с нея.А ако ти е по-лесно по скайп примерно - там и кажи..Съмнявам се да го нямаш след като и преди сте били в един клас : ))
Merediana, не махай подписа си, страхотен е!![]()
И да, не обръщай внимание на такива глупави хора, просто не си заслужава;]] !Тя сама затъва все по-надолу и по-налоду.
По темата: поговори с момичето.См ще усетиш дали те има за някой, по-специален!Успех!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Браво, браво!
![]()
![]()
![]()
+954
![]()
![]()
![]()
Към автора: Не мисля, че е редно да и казваш директно, че искаш да си с нея, защото може да се изплаши. По-добре я покани да излезете на кафе, на кино или да се разходите. Виж как се държи. Направи нещо мило за нея и виж реакцията й, по този начин ще разбереш дали наистина изпитва нещо към теб. Успех!
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Първоначално написано от HONDA
+1 хахахах да си дойдем на думата , към автора аз ти писах моето мнениетука толкова недоразвити деца има че не е истина
![]()
![]()
![]()