- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Щастлива =]
Може би вече ви писва от моите теми,в които обяснявам какво страхотно момче имам до себе си,но просто съм ужасно щастлива и няма начин да не ви се похваля.Отмина цял месец откакто сме заедно и още не мога да повярвам,че всичко това се случи,че е истина.Не спирам да се усмихвам,той е страхотен,всеки момент прекаран с него е прекрасен,осъзнавам,че никога преди не съм била по-щастлива,месец през които нито веднъж не съм се чуствала пренебрегната или самотна.Искам да благодаря на моето облаче,че ме обича толкова много и искрено ви пожелавам и вие да намерите такъв човек,който да озарява живота ви![]()
Искрено се радвам за теб и ти пожелавам още много такива моменти.Обичайте се!![]()
Твоят приятел иска да ти каже нещо.... "Искам та и*аааааа...."
Спрайт! Житота такъв какъвто е.![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Продължавайте да се обичате и бъдете щастливи....това е любовта
браво дечко...
и дано да е задълго тази ваша радостна любов .
![]()
<N>
радвам се за вас дано продължи вечно
![]()
Боже Господи, само ако знаеш колко много си приличат историите ни!Аз когато с моето моче направвихме един месец, започнах да се замислям...ама много...осъзнах, че по-хубавото от това да обичаш, е това да бъдеш обичан...и до ден днешен с него сме все така щастливи заедно, както бяхме в началото...вече имаме планове за бъдещето и много си мечтаем...за най-различни неща...
От сърце ти пожелавам да продължите да се обичате все толкова силно и нищо да не може да ви раздели!![]()
Няма нищо безкрайно.
искрено ти се радвам и ви честитя![]()
дано да прекарате още много време заедно и да се обичате все повече и повече това е най-красивото чувство .. изживявайте го с усмивки
![]()
![]()
Само слабите хора мислят така!Първоначално написано от plmn``
![]()
i az tova 6qh da pi6aПървоначално написано от kiss_kris
hora obi4aite se
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Само наивните мислят, че любовта няма край.Първоначално написано от LoLLyPoP*
Първоначално написано от plmn``
Амии сори много ама в мен има надежда...да знам лошо е като изгубиш надежда...ще си я върнеш.
винаги съм се радвала на мненията ти за това се радвам за тебе... може да не те познавам да имам бегла идея как изглеждаш ама искрено се радвам за тебе.. тъй като гледам и момчето е пич така че радвайте се обиячайте се и т.н.![]()
![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
Не, просто така мислим ние реалиститеПървоначално написано от LoLLyPoP*
![]()
Абе ще го осъзнаете един ден...когато почувствате истинска любов...а любовта не е само да хвърчиш в облаците...любовта е колкото щастие толкова и болка...но...вие си знаете за вас...аз са себе сиПървоначално написано от The_iMMortal_f
.
Ама от високо най-яко се пада,нали? ;]
Радвам се за теб, хубаво е да имаш човек до себе сиПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!