.

Виж резултатите на анкетата: празнувате ли?

Гласували
38. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

14 36,84%
  • не

24 63,16%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Ако обичаш някой, всеки ден с него трябва да е празник
    На 1вия ни месец с приятеля ми се замислихме за това, че сме станали на един месец и само толкова. После 6 месеца - същата работа + вечеря на свещи.
    1 година - вече имаше подаръци.
    1 година и 6 месеца - малка екскурзия за weekenda
    2 години - подаръци
    3 години - подаръци
    и т.н. само годишнини празнуваме вече :Ь

hottie
    Guest
    Винаги ми е било смешно това празнуване, защото звучи като - супер!издържахме цял месец/годин!Понесохме се

Иначе ние само на годишнините. Обикновено си почиваме някъде в провинцията на хотелче и спа

Нито си честитим, нито нищо. Празнуваме само годишнини.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...
    Всеки месец не, но мисля, че първите 6 месеца трябва да се отбележат!След това 1 година, 2, 3 и т.н.

Град
    Sofiя
    Цитирай Първоначално написано от Ino
    Цитирай Първоначално написано от MaMkaMy
    Едно е да си с някого месец,друго е годишнина.... Според мене няма смисал от тия месечни глупости... Бъди с някого година и си празнувай годишнината и това е.
    съгласна
    И за съм на вашето мнение.То дай всеки божи месец да празнуваме а...? Хаха по-добре примерно годишнина или две.

Mхм само си ги честитим И да кажа днес правим 3 месеца

Ами утре ще правим един месец и сме решили да си подарим нещо малко,но символично...

Никога не съм празнувала. Но пък ми е било приятно, когато се е сещал, че тая дата е малко по-специална от другите. Женски му лигочи, ама ми става мило, че си е спомнил.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Не си подаряваме подаръци всеки месец,но на датата излизаме някъде сами двамата...на кино или някъде другаде

Празнуваме си всеки месец вече две години и половина. Понякога с подаръци, понякога без, понякога по-късно, щото не сме се сетили на датата. Абе, обичаме да празнуваме, малко лигльовци си падаме в това отношение. Аз си мисля, че още от първия месец почнахме да празнуваме радостта си от това да сме заедно, а не времето, защото то не е критерий. Как да кажа, и двамата май усещахме, че това е различно, че сме специални един за друг, затова трябваше да го отбелязваме по някакъв начин. И си стана традиция, а аз все още съм супер щастлива от връзката ни, а и от това, че от утре ще прекарваме два пъти повече време заедно.
    Сещам се, че скоро трябва да празнуваме. Тоя път ще му избера най-мега-якия подарък, ще впрегна всичкия си мозък и мускули в избиране и обикаляне по магазините.
    Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.

Град
    София
    а я кажете вие на коя дата сте :P

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    stiga mi da znam,che se e setil za datata..praznuvane? to vsqka nasha sreshta si e praznik ... no da 4estitim si go
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    След 10-тина дни с мъжа правим 50 месеца заедно-мислиш ли че празнуваме всеки месец? Имало е месеци, в които не се и виждаме. Имало е и такива, в които даже не се сещаме, че е 8-ми. На по 6 месеца си празнуваме. Особено на 8-ми март винаги сме навън и си прекарваме супер(нали и аз имам празник). Но всеки месец.........тъпо е. Просто си честитим (ако се сетим) и до там. Сега съм решила да направим нещо по-така, защото вс пак броят на месеците е кръгло число, а и се пада събота.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си