- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- празнувате ли?
ей искам да питам вие празнувате ли всеки месец на датата, на която сте тръгнали с любимия човек?
има ли подарръчета или картички или просто си го честитите?
а забравяте липонякога, че имате годишнина?
Едно е да си с някого месец,друго е годишнина.... Според мене няма смисал от тия месечни глупости... Бъди с някого година и си празнувай годишнината и това е.
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Да,празнуваме ги и винаги има подаръци от негова страна...аз си пасувамИ честно казано досега не се е случвало да забравим
![]()
daaaaaaaaaaaaaaa
![]()
Според мен не е нужно да се празнува всеки месец.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Повечето пъти първите два месеца си взимаме по нещо и после, ако докараме до годишнина тогава.![]()
Не мисля, че има нужда от "месечници", за да си подарите нещо хубаво, да си кажете, че се обичате или да направите нещо един за друг![]()
Всеки месец е тъпо ама поне всяка година да![]()
Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.
Ние първата година си честитихме всеки месец. Но от толкова много ''честитки'' на годишнината не намерихме голяма разликаТогава решихме само годишнини да си честитим и на следващата годишнина разбрахме каква е всъщност връзката ни и колко се обичаме
![]()
me 2Първоначално написано от Ino
![]()
е може да си казваме например - ее на тази дата преди 6 месеца тръгнахме и да си честитим но за по-слециални работи според мен няма нужда .. за това си има - годишнини :P
ne praznyvame,za6oto purvo sme na mn kilometri,no si 4estetim i vtoro sq sme razdeleni![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
аз мисля, че е сладко да се казва по едно "ей мило честити еди коко си месеца" и толкоз
но пък и евала на тия деот си подаряват подаръчета или правят нещо по специално
+1Първоначално написано от MaMkaMy
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
Само годишнина от развода празнувам.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
vinagi si gi 4estitqvame..no ne gi praznuvame ;] samo godishninite ;]Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Ние пък сега ще си празнуваме 6- те месеца... ПодобаващоИначе досега не съм празнувала никога :P
Всеки месец си подаряваме подаръчета иначе нищо специално не правим ходим на пица някъде![]()
e vseki mesec ne,samo si 4estitim (po edin speciqlen na4in)
:P
![]()
ama za polovin godina i godina si e ve4e dr v1pros![]()
![]()
![]()
purviq mesec otidohme na diskoteka,posle ne sme praznuvali,sega kato napravim 6 meseca 6te gi otbelejim i posle 1 godina jivot i zdrave![]()
Чак да го празнуваме не е..обекновено някой от нас по средата на часа изтърсва "Абе,неска сме 30-ти." другия казва "Мхм",целуваме се и ако имаме настроение може да излезем някъде.