- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- празнувате ли?
Празнуваме си всеки месец вече две години и половина. Понякога с подаръци, понякога без, понякога по-късно, щото не сме се сетили на датата. Абе, обичаме да празнуваме, малко лигльовци си падаме в това отношение. Аз си мисля, че още от първия месец почнахме да празнуваме радостта си от това да сме заедно, а не времето, защото то не е критерий. Как да кажа, и двамата май усещахме, че това е различно, че сме специални един за друг, затова трябваше да го отбелязваме по някакъв начин. И си стана традиция, а аз все още съм супер щастлива от връзката ни, а и от това, че от утре ще прекарваме два пъти повече време заедно.
Сещам се, че скоро трябва да празнуваме. Тоя път ще му избера най-мега-якия подарък, ще впрегна всичкия си мозък и мускули в избиране и обикаляне по магазините.
Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.