.
Отговор в тема
Страница 4 от 11 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 273
    Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от FrozenFire
    Леле аз такава змия като He}|{Ha_Dpo|`a не познавам,честно ..
    кви ли не злобни хора познавам,но като нея никъде не съм срещала..
    И по-добре хахаха
    абе може и да е ама в повечето случаи е права 1-2 пъти съм ..не могада кажа спорила с нея щщото е силно казано ,но нещо такова а до сега не мислих да се намесвам,но ELiTyYy кат взе да парадира с пари и се ядосах..това че аз примерно не мога да си позволя скъпо яке от 100-200 лева че и повече пари значи ли че си нещо повече от мен или от който и да било???? а Bianca също има вина,защото почна първа да се заяжда за косата...и се осра темата на авторката..поне успя ли да си продаде косата

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    И по-добре хахаха
    абе може и да е ама в повечето случаи е права 1-2 пъти съм ..не могада кажа спорила с нея щщото е силно казано ,но нещо такова а до сега не мислих да се намесвам,но ELiTyYy кат взе да парадира с пари и се ядосах..това че аз примерно не мога да си позволя скъпо яке от 100-200 лева че и повече пари значи ли че си нещо повече от мен или от който и да било???? а Bianca също има вина,защото почна първа да се заяжда за косата...и се осра темата на авторката..поне успя ли да си продаде косата
    Мерсаж за подкрепата

Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    И по-добре хахаха
    Да,може и да е права в повечето случаи,но го казва по много високомерен и заядлив начин.

Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Цитирай Първоначално написано от NeJnO_UhAniE
    Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    Грозотия ?! .....
    нещо бъркаш миличка...
    поне мога да съчетавам цветовете и стила...

а не да обличам някви парцали ,с които да приличам на клошар
    ..от всичко по лев ли пазаруваШ?!... ;]

Ne,Eli..tq tam raboti i taka si vzima po ne6ti4ko...a belio...a grim...
    Ми, аз гримове не ползвам, а за бельо като моето не можеш и да си мечтаеш. Но няма да тръгна да показвам снимки по бельо, я. Да не съм като ЕлИтУу, че да си пускам снимки по сутиен.

Darja mnogo na higienata,zatova i belito mi e mnogo hubavo...no nqma da govorq za drehite i grimovete si...
    samo mi obqsni koga 6te spre6 da se zaqjda6 v vsqka vtora tema..foruma ne e www .izbii si kompleksite. net
    tuk sme da si pomagame...elito ta elito..mi elito si e elito..vskei ima pravo da govori,nosi i pravi kakvoto iska...stiga s tezi napadki aide..
    В живота,винаги бягаме от тези,които ни обичат... и обичаме тези които бягат от нас....

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Аз наскоро си удължих косата с цели 46 см. 100% Human, Еuropean е ! И съм много доволна..Просто променя много визията на човека, придава по -голямо самочуствие. И без значение какви ca модните тенденции
    , дългата коса винаги си остава на мода.
    ♥ ♥ ♥

Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Аз наскоро си удължих косата с цели 46 см. 100% Human, Еuropean е ! И съм много доволна..Просто променя много визията на човека, придава по -голямо самочуствие. И без значение какви ca модните тенденции
    Напълно те подкрепям...Аз отскоро също имам удължител с клипси и се харесвам много с него, тъй като косата ми е къдрава и много гъста и дълга трудно мога да си позволя толкова дълга... А по повод нападките от двете хиени-просто престанете...излейте си злобата другаде-не към Елито...Винаги вие започвате да се заяждате с нея, а естествено тя отвръща...Щом не и харесвате визията-не я гледайте, постовете ни и ги четете...
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Град
    Okinawa
    Таз овца Елитуууууууууууууууу не можа да разбере че с този евтин, курвенски вид не е нито хубава нито нищо.
    И за каква мода и стил говори..Като и гледам снимките и дрехите се чудя как може да парадира, че разбирала от мода с тея ефтини парцали..Якето и било скъпо..дали има повече от 50-60 лв.
    Да си трае там вече, че като и чета мненията ме хваща яд как може да има толкова прости момичета като нея и всичките й там защитнички.
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

ju** Остави я да си живее живота, защо се тровите толкова всички от това момиче?!
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Цитирай Първоначално написано от Len4etyYyy
    Напълно те подкрепям...Аз отскоро също имам удължител с клипси и се харесвам много с него, тъй като косата ми е къдрава и много гъста и дълга трудно мога да си позволя толкова дълга... А по повод нападките от двете хиени-просто престанете...излейте си злобата другаде-не към Елито...Винаги вие започвате да се заяждате с нея, а естествено тя отвръща...Щом не и харесвате визията-не я гледайте, постовете ни и ги четете...
    Може да сме хиени,но поне имаме сиво вещество и със всеки наш пост и доказваме,колко е плиткоумна :P

Бианке, стига се заяжда бе, мацка. Има си хубави момичета, които се поддържат, но това не ги прави курви, нали се сещаш? А сега преди ЕлитУуУуУу да е решила, че я защитавам ще й кажа, че и с грим и без грим далеч не е толкова хубава, за колкото се мисли. Поредното посредствено изглеждащо девойче.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Цитирай Първоначално написано от Len4etyYyy
    Може да сме хиени,но поне имаме сиво вещество и със всеки наш пост и доказваме,колко е плиткоумна :P
    Май вече доста пъти и го доказвате...ама просто спрете с тея "доказателства".Не мисля, че този форум има за цел потребителите да се нареждат постоянно!

Абе хора,къде я държите всичката тая злоба..?

Град
    Okinawa
    В джоба!
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Цитирай Първоначално написано от ju**
    В джоба!
    ujas...samo zlobari...
    В живота,винаги бягаме от тези,които ни обичат... и обичаме тези които бягат от нас....

В джоба!
    ujas...samo zlobari...
    Абе, това, че не си траем и казваме направо това, което мислим, хич, ама ХИЧ не означава, че сме злобари. Просто не лижем гъзове. ТОЧКА по въпроса.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    злетаци... ;]

В джоба!
    ujas...samo zlobari...
    Абе, това, че не си траем и казваме направо това, което мислим, хич, ама ХИЧ не означава, че сме злобари. Просто не лижем гъзове. ТОЧКА по въпроса.

ne e to4ka,a zapetaq...
    izkazvai si mnenieto be,ama do tuk pokaza samo 4e ima6 otricatelno mnenie za vsi4ko i ti e kriv sveta i vsi4ki v foruma..o6te akal 6te pokazva6 li ? "mace"

Град
    Русе

тя е най-голямото маце ....
    това за магазина го казах,не за да изтъкна че мога да си позволя квото желая... а защото казваш,че аз съм ходила с парцали... ;]]]]
    снимката ти сама показва от къде пазаруваш ....

тя е най-голямото маце ....
    това за магазина го казах,не за да изтъкна че мога да си позволя квото желая... а защото казваш,че аз съм ходила с парцали... ;]]]]
    снимката ти сама показва от къде пазаруваш ....

Eli,ne spori s Miss World 4e...ne mojem da se merim s neinata prekrasna dalga ka6mireno meka kosa,krasivite i nokti frenski manikur...prekrasnata i koja... i tena ot solarium..ne mojem mil0 sorry
    ahhahahaha

Град
    Русе

даааа а това помниш ли го? .. От солариума.... циганка се ставало....
    кво да правим....

даааа а това помниш ли го? .. От солариума.... циганка се ставало....
    кво да правим....

daaaaaa,tq i Eva Longoria e ciganka...abe celiq Hollywood vse cigani...tctctc

Косата ми ще порасне, ноктите ми не сте ги виждали, да имаш бяла кожа въобще не е грозно, кожата ми си е много добре и ще става още по-добре, но на вас акъл ВИНАГИ ЩЕ ВИ ЛИПСВА.
    Вие какво си мислите? Че като ползвате хиляда тона метражна мазилка, кожата ви е перфектна ли? Или пък като се изправяте постоянно и изпръсквате по петдесет флакона лак на ден, косите ви мязат на нещо? Това е просто една илюзия, и когато осъзнаете това и паднете от розовите си облачета, ще съжалявате, и то МНОГО.
    Живи и здрави.

Косата ми ще порасне, ноктите ми не сте ги виждали, да имаш бяла кожа въобще не е грозно, кожата ми си е много добре и ще става още по-добре, но на вас акъл ВИНАГИ ЩЕ ВИ ЛИПСВА.
    Вие какво си мислите? Че като ползвате хиляда тона метражна мазилка, кожата ви е перфектна ли? Или пък като се изправяте постоянно и изпръсквате по петдесет флакона лак на ден, косите ви мязат на нещо? Това е просто една илюзия, и когато осъзнаете това и паднете от розовите си облачета, ще съжалявате, и то МНОГО.
    Живи и здрави.

koi ti kaza 4e polzvame 10000 mazila a ??? ti za kozmetik 4uvali li si...maski za lice ... ? jivi i zdravi sme di6ai"""mace""",neznae6 kolko ni e akala,ama tvoqta zloba krai nqma...

Град
    Русе
    оппаааа sorrryyy ...но какво каза..
    ноктите ти.... ми много добре се виждат тука...като се приближи снимката..
    http://i.data.bg/08/11/01/1223751_orig.jpg изгризани...ужасни...
    кожата ти била много добре...щяла да става все по добре?!... а какви са тея пъпки скъпа ... http://i.data.bg/08/11/01/1223754_orig.jpg ? .... ;]
    Аз ли ползвам тонове грим...?! я не си прави излишни илюзии...
    Аз ли прикривам пъпки и т.н. ?.... не грешиш..правя си маски и ходя на козметик всеки месец...
    Аз ли съм злобната и избиващата комплекси по цял ден във форуми.. не..това си ти скъпа...

Живи и здрави.

koi ti kaza 4e polzvame 10000 mazila a ??? ti za kozmetik 4uvali li si...maski za lice ... ? jivi i zdravi sme di6ai"""mace""",neznae6 kolko ni e akala,ama tvoqta zloba krai nqma...
    Как пък реши, че "незнам" колко ви е акълът? ЛИЧИ СИ. И да, чувала съм за маски за лице, дори някоя от вас беше пуснала тема, където трябваше да напишем как се поддържаме. Аз бях написала, че си правя маски за лице и прочие, а вие се изсмяхте, че това не било поддържане. И да, аз съм чувалИ за козметик.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си