.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Спешно ?!

Спешно ?!

Има ли вероятност ако приятелят ти е болен от хепатит Ц и презервативът се скъса да се заразиш...И знаете ли каде може да се изследваш? ...плс спешно кажете щото приятелката ми е супер притеснена .....

ДА, може!
    ми 1-во при личната и се почва
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

ами няма ли някакви частни доктори нешо ..щото тя не иска родителите й да разбират...

ami da otide v nqkoq 4astna bolnica ama 6te izleze soleno

Град
    София
    Хепатита си е сериозна работа, трудно ще го скриете
    9 клас

Еми ако питаш мен най-добре говори с родителите си такива неща рано или късно се разбират,а и те най-добре биха помогнали в случея защото определено ще са необходими финанси
    Иначе приятелката ти знаела ли е преди да се случи инцидента ,че приятеля и има хепатит?трябвало е някак си да се подсигори работата,ама незнам как
    I am near you,
    You don't see me.
    Can you feel me?
    closer than close.
    Does it hurt? Does it burn?
    Do you know what you've lost?
    Are you scared of the dark?

А защо не си се лекувал ? И защо изобщо правиш секс като имаш Хепатит Ц и поне да я беше предупредил !

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от vampire3
    А защо не си се лекувал ? И защо изобщо правиш секс като имаш Хепатит Ц и поне да я беше предупредил !
    И защо мислиш че не го е направил? Нищо чудно да се е съгласила след като е с презерватив

А тази тема не е ли за "здравни проблеми и болести"?
    9 клас

Цитирай Първоначално написано от ^Amar te Duele^
    Еми ако питаш мен най-добре говори с родителите си такива неща рано или късно се разбират,а и те най-добре биха помогнали в случея защото определено ще са необходими финанси
    Иначе приятелката ти знаела ли е преди да се случи инцидента ,че приятеля и има хепатит?трябвало е някак си да се подсигори работата,ама незнам как
    Знаела е ,ама били 1 година заедно и решили да го направят обаче се скасал презервативът.Момчето го извадил веднага,ама все пак може да се е заразила и сега е супер притеснена и иска да се изследва и аз просто незнаех к'во да й кажа за тва се съветвам с вас...апък на родителите и просто е изключено да каже ,защото ако разберът че е правила секс ще я убият просто нз... мн в кофти ситуация е изпаднала искам да и помогна,но не зная как

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Ne moga da sxwana az.. Znachi awtorKATA pishe za neina priqtelka, koqto predi godina e prawila seks sys zarazeno momche i chak sega se yseshta?! Neshto takowa..?
    Sasho1988

Варна..

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Тррябва да минат най-малко 40 дни преди да се изследва.
    Мен ме дупчиха в една болница с използвани преди това игли и аз после трябваще да се изследвам за хепатит, СПИН и всякакви шитни и личната ми каза да чакам 1во 40 дни, а после след 6 месеца се повтаря изследването.
    Слава Богу съм здрава, дано и тя да е

Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    Тррябва да минат най-малко 40 дни преди да се изследва.
    Мен ме дупчиха в една болница с използвани преди това игли и аз после трябваще да се изследвам за хепатит, СПИН и всякакви шитни и личната ми каза да чакам 1во 40 дни, а после след 6 месеца се повтаря изследването.
    Слава Богу съм здрава, дано и тя да е
    тя го е правила в края на август ..начи сега може да се изследва ?

лелеее ама и си проста

Цитирай Първоначално написано от paramore_f
    лелеее ама и си проста
    да ти се случи на теб ше видим няма ли да задаваш тъпи въпроси ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си