.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Град
    Никъделенд

За презервативите и страха от най-лошото.. :)

Здравейте.

Отскоро водя полов живот. Нямам проблем, но пиша, за да се информирам какво предпазни мерки вземате повечето
    Аз - презерватив, истината е, че след като се скъса веднъж и започнах да имам фобия от това изпитвам страх, че може да се случи най-лошото, дори и с презерватив...Смисъл - все пак късат се и т.н. Дори затова избягвам да го правя много често... Като знам какви неща се случват... не се ли замисляте вие? и този страх има ли го при вас или сте по-умели в действията си :P
    Също така някакви препоръки за по качествени презервативи?

благодаря предварително...
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

И на мен са ми се късали,но просто използвай Durex performa - невероятни са трудно ще го скъсаш :P

Град
    Hidden Village of Konoha
    Аз ползвам противозачатъчни, защото са по-сигурни от презервативите, пък и имат редица други положителни действия върху организма. За качествени презервативи какво да ти кажа - може би Durex или Sportex, но честно казано на мен и такива ми се е случвало да ми се скъсат и затова окончателно загубих доверие в тях.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Най-добрият вариант - Sportex или Durex.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Презерватив + прекъснат полов акт (т.е. да си го вади като усети, че свършва). Почти 100% сигурност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си