.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Нямам нерви вече... търпението ми се изчерпва...

Ох.. значи историйката е доста дълга ще питам да е съкратя достатъчно да не е отегчително и на който не му се чете просто да подмине да си спести спам-овете

Таа да.. става въпрос за любов...
    От вече 8 месеца съм с едно момче..нещата станаха така спонтанно, неочквано,, като Бум.. просто не очаквах..
    преди време ходихме едно лято.. след това скъсахме естествено заради друго момиче, оправданието му беше че бил пил.. и че тя се е възползвала от него(типичните мъжки оправдания като не им изнася) Таа тва става 2007 лятото.. 3-4 месеца нямам никаква връзка с него.. даже си мислех,че ма е забравил както и аз него.. ама май не .. Януари месец 2008 вече...ми се включва някой в скайп.. каза, че е той, първите дни общи приказки.. като ми пишеше всяка вечер даже и се обаждаше.. и така от дума на дума, той каза че не можел да ме забрави, че бил женкар, но бил готов да се промени зареди мен.. че иска да е с мене и ако имал 2-ри шанс да му кажа.. аз му казах, че искам време да помисля,, даде ми го ест... реших, че наистина може да се промени, вярвах в него и му дадох 2-ри шанс. И от март месец до ден днешен съм си все още с него...
    Проблема е там, че .. не мога да кажа, че няма обожателки, да има... и му се навъртат , според неговите думи не го интересуват, обичал мен... така и така и аз му вярвам за тва.. мисля,че го е доказал за 8 месеца..
    Не съм от ревнивите.. доверчива и наивна съм и съм готова да вярвам за сичко ако обичам някой... Обаче тва е че той се възползва от тва един вид се опитва да ме дразни... да прави намеци... коя кво прайла.. той къде бил, че са и понапил и не помнел нищо с коя, къде, кога.. аз му казах че не може да ме дразни по този начин.. щот не ревнвам за глупости и ако иска да ми кръшка ок.. нека го напрай..ама след тва все някога ще разбера и тогава забравя за мен...
    Вече от 2 месеца не мога да го трая.. сериозно.. почва да ми лази по нервите и търпението ми се изчерпва.. писна ми от детинщини , един ден му е на кеф.. става лаф.. на др ден.. ми говори постоянно на въпреки, постоянно нещо съм му крива.. готов да се нацупи такъв за нищо.. и така го трая от толко време.. зареди глупави работи съм вижадала края на една крачка от мен.. обаче...поемам сичко върху себе си и почвам аз да се извинявам за неща, за които нямам никва вина.. само и само да не кажа край.. ии сички да се опрай.. е тая вечер пак за глупост му теглих майните.. казах му като си оправи отношението тогава да ми пише.. или отгава, когато спре да ми говори на въпреки и че този път няма да направя крачката на сдобряване.. или той или край.. консултирах се и с човека, на който имам най-много доверие.. и според него.... не трябва да му обръщам внимание.. и така ще му писне.. че искал да ме накара да ревнувам.. понеже той ревнувал така когато гледал коментарчета за мен от момчета или ако кажа че имам момчета мн по-добри приятели от момичета... някво такова искал да напрай....
    та исках да чуя малко повече мнения .. дали трябва да кажа край ако не се извини... (забравих да спомена,че в гнева си ме нарече кучка... не го каза ясвно съзнателно щото беше последвано от .. но ме нарани мн) или да слушам доверения човек и да не му обръщам внимание

вие какво мислите
    мерси предварително на тези, които стигнаха до края и са склонни да напишат някоя др думичка..

Не разбрах какво е станало и какъв е проблема..
    Наистина,обясни какво те дразни в него.

ако с мен стане така (особено онова с ''кучка'') това ще е края...няма да ме интересува какво говори и какви шансове има... просто край съветвам те и ти така да направиш
    нали знаеш, че вълкът козина си мени, но нрава не

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    ако с мен стане така (особено онова с ''кучка'') това ще е края...няма да ме интересува какво говори и какви шансове има... просто край съветвам те и ти така да направиш
    Аха, мотае те, явно се мисли за особено важен.
    Преди това, забрави да споменеш на колко сте години ,това е от значение.

Give me your best shot motherfucker!

Не мога да ти дам адекватен отговор, докато не разбера на колко си години...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Той е на 17.. аз ги навършвам скоро..

Цитирай Първоначално написано от Sunflower.
    Не разбрах какво е станало и какъв е проблема..
    Наистина,обясни какво те дразни в него.

Това, че се опитва да ме дразни с хора, които знае, че не уважавам... да се опитва да ме накара да ревнувам, защото вероятно се дразни от факта, че той ме ревнува, а аз него не... ии че си играе с търпението като постоянно си променя отношението към мен... ту му е яко.. ту се нацупи и обвинява мен.. за глупости и ми говори на въпреки.. и после аз поемам сичко и се извинявам .. а той трябва да го направи тва.. и го правя само и само да удължа тази връзка колкото се може повече..

А итолкова пъти съм се спирала да кажа край.. зареди тва, че го обичам.. и.. толкова пъти съм била на границата... и все се спирам щото съм мека мисля, че не заслужавам такова отношение от негова страна // щото прая сичко възможно да му се угоди.. а той пак..

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483

аха.. тва за ''кучка'' уж се базикал.. ама нали на базик се казват истини... и съм съгласна с това..

Град
    Plovdiv
    Чефке, мани го тоя, вземи си някъв друг!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си