.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Заглъхнало ухо

Едното ми ухо заглъхна :/
    Капки за уши или?
    Сподели снимка http://snimka.info

Мега фен Аватара на babity
    Купи си дъвка. Незнам каква е точно връзката, ама като пътуваме някъде на високо винаги ми дават дъвка и от самото преглъщане не ми заглъхват ушите.

Град
    Ямбол
    Проблема може да е по-сериозен и дъвка да не ти помогне. Най-добре кажи на вашите (няма начин майка ти да не знае някакви капки за уши) или отиди на лекар. Успех !

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Аве не знам ама майка ми вика олио
    Май първо ще си купя капки за уши, пък след това ще видим..

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ако си болна се случва и ушите да се засегнат. На мен слабото ми място е точно там при настинка, но аз от преди си имах големи проблеми..сега не ми се обяснява,но се надявам твойто да не е сериозно
    Ако няма промяна по-добре отиди на лекар..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Дам и преди ми се е случвало като стане студ.
    Настинка нещо ала-бала....

Град
    Варна
    Имах подобен проблем.Бях много настинала и ушите ми заглъхнаха,чувах си гласа различен.Това стана преди 5 месеца сигурно.Лекарката ми каза че е от хремата и ще минат но...не!След месец отидох исписа ми някакви капки за уши,полза нямаше.Ушите ми пукаха ии ме наболяваха.Отидох отново изпрати ме на специалист уши-нос-гърло.Тогава той ме прегледа и каза,че всъщност ушите ми са напълно здрави,а имам артрит,в зоната точно под ушите..там някаде,което не е нормално за моята възраст.На 15 съм.И ми исписа някави хапчета обезболяващи и гел за мазане.Отново нямаше полза и преди 15 дена пак ходих при него.Каза да продължа да се мажа с гела а хапчетата да ги спра понеже файда от тях няма а са прекалено силни за мен.Ии отново каза че ушите ми са здрави а артрита сам шял да мине с течение на времето.Предписа ми всяка вечер да си слагам памучено тампонче с ракия в ушите за да се затоплят.А това с олиото в предните коментари,също съм го чувала..несъм опитвала но май ще се наложи,защото нещо ми заглъхват от време на време.Ако нещо можете да кажете..Благодаря Ви!
    Който е приятел на всички, не е приятел на никого...

запуши си носа и надуй бузите

отиди на лекар.и на мен ми се случи и ходих на лекар да ми го почистят не боли даже е приятно.
    Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq

Цитирай Първоначално написано от Sladkata___
    отиди на лекар.и на мен ми се случи и ходих на лекар да ми го почистят не боли даже е приятно.
    да и това може :P

най-добре отиди на лекар.преди време на една пиятелка също и беше заклухнало ухото.и тя си взе капки,но не помогнаха.накрая отиде на лекар и се каложи да и промият ушите .

Цитирай Първоначално написано от Draf
    и аз имам проблем с ушите не дочувам нещо ..а на моята възраст не е нормално (на 13 съм) и съветвам се с прители някои ми казаха ще ти направят промивка мн е гадно на един прител дядо му е останал глух с едното ухо заради некачествена промива и аз ся наплашена .. нз кво да прая и накрая се реших отидах на лекар и лекрката ми казва че не мойе да ме прати на ушен лекар преди да ем прегледат тя и така и така изписа ми някакви капки но се оказа че вноса им в България е спрян и ня мога да си ги намеря от никъде. Лекарката ми ми каза с зехтин по 4 - 5 капки в всяко ухо и посел слагам по едно паму4е в всяка дука.Не съм била чувала от ушна кал и аз нали си чистя редовно ушите и лекраката ми ми каза че това е ушна кал засъхнала на вътре и че зехтинът ще я размекне .. изчиствам си ушите , капват ми зехтин ../ на другата сутрин ставам и си изчиствам ушите толкова ушна кал през живота си не бях виждала и сега чувам доста по добре.
    Майка ти е напълно права

Цитирай Първоначално написано от Breathe100
    Цитирай Първоначално написано от Draf
    и аз имам проблем с ушите не дочувам нещо ..а на моята възраст не е нормално (на 13 съм) и съветвам се с прители някои ми казаха ще ти направят промивка мн е гадно на един прител дядо му е останал глух с едното ухо заради некачествена промива и аз ся наплашена .. нз кво да прая и накрая се реших отидах на лекар и лекрката ми казва че не мойе да ме прати на ушен лекар преди да ем прегледат тя и така и така изписа ми някакви капки но се оказа че вноса им в България е спрян и ня мога да си ги намеря от никъде. Лекарката ми ми каза с зехтин по 4 - 5 капки в всяко ухо и посел слагам по едно паму4е в всяка дука.Не съм била чувала от ушна кал и аз нали си чистя редовно ушите и лекраката ми ми каза че това е ушна кал засъхнала на вътре и че зехтинът ще я размекне .. изчиствам си ушите , капват ми зехтин ../ на другата сутрин ставам и си изчиствам ушите толкова ушна кал през живота си не бях виждала и сега чувам доста по добре.
    Майка ти е напълно права
    Даже до колкото знам не е хубаво да се чистят често ушите(например всеки ден),но аз не мога. И аз започнах да не дочувам и май тия дни ще го направя номера със зехтина...
    Иначе заглъхването може да е от атмосферното налягане,от настинка, от студа, но ако продължи повече и зачести трябва да се консултираш с лекар...

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Ако те боли гърлото или си настинал е от това, но ако не ти мине по-добре върви на лекар.
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Здравейте!Абе днес ми заглъхнаха ушите за 6 часа някъде, много ми беше намален слуха,голям дискомфорт чувствах.Не знам дали беше затова,защото имам кашлица или защото онзи ден ходих на дискотека и ми забръмчаха ушите след това.Но чак два дена след дискотеката ми се появи проблема със заглъхването.Така че май не е от там.Сега ми мина,но искам да питам има ли опасност пак да се появи в скоро време!И да потърся ли личната лекарка след като вече ми е минало?Благодаря!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ами на мен миналата година ми се възпали ухото от морето. Мислех, че е просто от водата. Но в 23 часа ходих в спешния от болка, и ми предписа капки, които ги слагах 1-2 дена мисля, и ми мина веднага. Мисля, че трябва да отидеш на лекар, защото може да е нещо сериозно. Но според мен може би е временно, или ти се е възпалило ухото, спокойно сигурно ще ти предпишат капки.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Astutepro
    Здравейте!Абе днес ми заглъхнаха ушите за 6 часа някъде, много ми беше намален слуха,голям дискомфорт чувствах.Не знам дали беше затова,защото имам кашлица или защото онзи ден ходих на дискотека и ми забръмчаха ушите след това.Но чак два дена след дискотеката ми се появи проблема със заглъхването.Така че май не е от там.Сега ми мина,но искам да питам има ли опасност пак да се появи в скоро време!И да потърся ли личната лекарка след като вече ми е минало?Благодаря!
    Временно е според мен.Може да е от настинката или от диското..
    Но ако до 2-3 дена не мине - питай ОПЛ.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на L0ST
    Мен преди 2 седмици ме боля корема 2-3 часа, дали да потърся лекар като ми е минало? Моля ви!! Помогнете!!!

Сега, ние не сме лекари, не сме ясновидци и т.н.. Не можем да ти кажем дали е опасно или не. Има болести, при които първоначално се появяват симптоми, след това затихват, може да са затихнали месеци наред, а след това изведнъж пак се появяват. Но по дяволите, всеки го е боляло ухо, ако продължи да те боли, отиваш приОПЛ и той/тя ще ти даде капки, ако пък не те боли, не мисля че има за какво изобщо да се притесняваш!
    Lexynnka

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    От колко време си така?

Хрема или други простудни заоблявания?

Проблеми с равновесието?

От какво мислиш,че може да е?

Болки?

Да е попадало чуждо тяло вътре?

Да е било подложено на удряне?
    ОДИН!!!

Град
    На една звиздичка
    И на мен са ми заглъхвали... Слушам мн. силна музика и затова. ОПрявяли са ми се когато пусна лека музика или със дъвка както казаха.

отидох при лекарката ми и ми каза че е от ушна кал ,и каза да си налея малко топло олио в ухото ми и да го притисна с памук за да попия олиото и после да отида при нея тя да ми изчисти ухото.

отиди на лекар да ти промие ушите.бтв много е яко и релаксиращо или пък има едни фунийки които се слагат на ухото и се палят и извличат всички мръсотий от ухото ,попринцип помагат много ама трябва да внимаваш ако ще ги вземаш

И аз имам такъв проблем!!! Вчера се сбих с един ром и тоз ме удари с юмрук в ухото и ся чувам с него слабо, но пък другото работи ОЩЕ! И най-гадното е че не ми минава. Какво да правя, че хич не ми е кеф!! Благодаря предварително.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Лекар!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

ДОбре но ако наште разберат че ми има нещо и съм на лекар ще откачат. После ще ме питат какво е станало какво ми има на ухото и ще ми бъде неудобно да кажа-"Ми кво да е станало-сбих се с циганин и тоя ме удари!" Надявам се само да се оправи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си