- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос?
От 3 месеца ходя с едно момиче (те е на 14 аз на 17).Секс не мисля да правим поне докато не стане на 15 или 16.Обаче от известно време започнах да я галям между краката (върху гащите).Проблема е, че на нея за първи път и се случват такива неща освен това и аз за първи път правя такива работи и някои неща не са ми ясни.С нея си говорехме за това, но и тя не знае какво става с нея.Казва че понякога и харесва, понякога не и не може да ми обясни какво точно изпитва.Също така не може да ми каже как най-много и харесва (в смисъл какви движения да правя).
Моля ви за помощ да ми кажете нещо повече по този въпрос, и как да и доставя максимално удоволствие?
Максимално удоволствие, ама трябва да ги свалиш гащите.
Това ми е ясно, че като ги сваля с устата ще я побъркам, но проблема е ще не се чуства готова за токава нещо още.Въпроса е върху гащите.....Какви движения не кое място (как да разбера дали съм на правилното място)?
Оф...как да ти го обясня.Напипай върха на цепката,и с кръгови движения разтривай,не съм го правил през гащи,та не знам дали ще и хареса,но все пак стискам палци.
Reality is wrong,dreams are for real.
Бавно или бързо?Леко или с натиск?
Съвсем лекичко и нежно опитай да напипаш клитора. Това доста чувствително място ще я накара да изпита голямо удоволствие. И след това със съвсем нежни и бавни движения разтривай. Кръгово или както ти е удобно.
П.П. И аз мисля, че за максимум удоволствие свалай гащите.![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
iz4akai da po4ne da nosi ga6ti,4orpoga6ti,bodi i debeli d1nki i i pitai kvo yse6ta
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Съгласна съмПървоначално написано от scoobydors
![]()
А и ми изглежда ,че я обичаш щом не гледаш да я на**еш ,а чакаш . . в такъв случай ,когато се почувства готова ,направи го с нея ,тя заслужава някой ,който я обича да й е първи![]()
Първоначално написано от my baby love
![]()
![]()
![]()
![]()
takam...mi tq e na 14 kak da znae kvo iska?decata sa nepostoqnni
![]()
![]()
Cruel Intentions