- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Няколко месеца страхотна връзка или изобщо да не се почва ?
Здравейте. След около 10 месеца ще трябва да продължа обучението си в чужбина и ще се връщам в България 3-4 пъти годишно на първо време. Не мисля, че има любов от разстояние. В същото време се запознах с Момичето - това, с което имам чувството, че мога да прекарам години, и заради което "макар и външно да се смея, дупката в мен ме кара да копнея" - иначе казано ->ще се пръсна, защото не сме заедно - а можем !
Въпросът ми е, струва ли си да се започне една подобна връзка, която е много вероятно да прерастне в голяма любов, но да трябва да свърши след десетина месеца, а тогава болката навярно ще е много голяма и за двамата.
P.S. Приемаме, че връзката няма да се разпадне за този период![]()
ами защо не сте заедно поне докато още си тук наслаждаваите се на малкото време през което можете да сте заедно,ако не друго ще останат едни чудесни спомени![]()
...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...
Връзка от разстояние съществува хора !![]()
Опитай. Какво ти коства?
Пък ако не стане, здраве да е.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
И аз така мисля! Опитай! Не губи време, 10 месеца са адски много време, ще ви останат чудесни спомени.
Все още имаш време да започнеш връзка с това момиче![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
По-добре опитайте,
после е възможно, ако не цял, поне гооляма част от живота ти да съжаляваш, че си пропуснал шанса си.
Първоначално написано от mynichka
Първоначално написано от varnen4e
Ами виж...в моят случай любовта от разстояние ври и кипи, дори повече от обикновената.Е..да ама аз се прибирам всяка седмица...
В твоят случай е нещо различно...просто .. 3-4 пъти годишно...и на двамата няма да ви е добре...
Все пак мисля, че си струва да опиташ!Успех!![]()
naslajdavaite se na ostava6ite vi momenti,budete zaedno,obi4aite se,a puk po-kusno 6e my mislite,kak 6e se vijdate![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
А чувал ли си ''Няма невъзможни неща,има пропилени възможности''? Може и да страдате,може да боли .. но няма ли да боли и да съжаляваш повече,ако не пробваш?А няма ли някой ден да се питаш '' Какво ли щеше да е ако бяхме пробвали,можеше да се наредят нещата'' ..
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
Няколко месеца
яко чукане и после
кой от къде е .
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Нищо не се знае! МОже и да не е голямата ти любов![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Първоначално написано от flirt4e_{f}
Поговори и с нея на тази тази тема...ако знаеш че си сериозен и знаеш че можеш да накараш едно момиче да хлътне по теб до ушите й й го кажи...кажи й че каквото и да започва колкото сериозно или точно обратното да е то,след 10 месеца при всички положения приключва...първо си направи разносметката какво искаш ти от нея и дали накрая ще си много наранен и дали наистина искаш това...след това й кажи и на нея как стоят нещата,без да си спестяваш нищо!![]()
+1Първоначално написано от MoHuTo
Първоначално написано от kombarka