- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мода, магазини, цени...
Във всеки по-обикновен магазин за българско бельо се продават и има най-различни цветовеПървоначално написано от IanitYyYy12
![]()
Първоначално написано от nSty
Дам и се казват КАЛЦУНИ, а знам че ги има в няколко магазина за бельо на пазар Красно село.
А аз искам да ви питам от къде мога да си купя кожени ръкавици без пръсти(за предпочитане естествена кожа), в На тъмно съм ги гледала, но там бяха мъжки. А също и някой беше споменал за обеци, аз лично си купувам от Алабин, в отсечката от Съдебната палата до Площад Македония има доста магазинчета. А и за гривнички някой беше казал нещичко, има едно мн малко магазинче на Витошка и Неофит Рилски, то е само за такива неща, мн е хубаво, а също и Умбопо, което се намира на Руски паметник.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
da mnogo e qk ama ponqkoga prodava4kata e leko ne lubezna nqkvaПървоначално написано от Sigrina
Хора знаете ли къде мога да намеря велурени ботуши на платформа, но не много висока ?![]()
^За нинка се сещам... знам ли...
Някой от Варна може ли да ми каже от къде мога да си зема зимни ботуши под коляното без ток- на ниска платформа (сиви???) [-o<
You only saw the dark side of me
Bring me back to my reality
I have lost my belief