.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: POMO6TTTTT

POMO6TTTTT

PLS POMOGNETE MI zna4i imam problem s cikala mi i iskam da 4uq va6to mnenie zna4i minaliq mesec pravih svirki s gultane na 5-ti a na8,9-ti trqq6e da mi doide a mi doide na 15-ti i to v mn po malko koli4estvo mn se pritesnqvam pravih test 1 test be6e otricatelen vtoriq mi se stori 4e ima 2 4erti ob4e priqtelia mi vika 4e tova ne e 4erta ne sum pravila sex 4etoh v edna stariq v teenproblem 4e e vuzmojno da s ezabremenee pitah dr tiin toi mi kaza 4e ne e vuzmojno sega ve4e nz na koe da vqrvam ve4e nqqm nervi tozi mesec mi podrani no be6e pak v malko koli4estvo po4nah mn da se pritesnqvam i da dobavqq 4e imam julto zelenikavo te4enie s ostra mirizma ot 5,6 meseca imah bolki v qi4nika posle iz4eznaha pak se poqvqvaha pls pomognete mii nz kvo da pravqq

Lele nqmam dumi trugnala si da pravi6 svirki gultala si i ve4e si bremena Moga da kaja 4e si sas super lo6a seksualna kultura purvo pro4eti malko ne6ta po vaprosa i posle zalivai foruma s tupite ti vaprosi Samo se 4udq kak go izmisli tova 4e si bremenna pri polojenie 4e ne e vazmojno

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    1st: Пиши на кирилица !
    2nd: Образовай се малко !

Ии тази тема ми се струва ,че е ебавка...

No comment ..
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Град
    Yambol
    ami ti sigurno si na ne pove4e ot 12 god.,ama kakto i da e....ne dei taka be dete,izlaga6 se

ЧЕСТИТО бременна си.. и ще родиш през устата!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си