- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- дайте съвет ...
Зравейте на всички!![]()
Понеже не ви познавам, ще ми бъде много по-лесно да споделя с вас това, което ме вълнува напоследък. Момиче на 17 години съм, с приятелят ми (на 18г.) сме заедно от около два месеца, но проблема е в това, че колкото пъти сме правили секс до сега, нито веднъж не ме е накарал да свърша. Супер нежен е, всичко е прекрасно, и на двама ни ни харесва, но нещо все на върви, знам какво ме възбужда, не веднъж съм го правила сама, но с него не е същото, дори и да му кажа какво да прави и къде да ме докосва не съм успявала да свърша по този начин... Някой с повече опит или с мнение по темата може да сподели, защото наистина не знам какво да правя!
L'amour est plus fort que la peine!
...
Всички сме смъртни до първата целувка и втората чаша вино!
След по-дълъг период от време и това ще дойде смятам аз.А иначе ако така не става ,да те довършва с френскаПървоначално написано от inconsolable_girl
А той знае ли изобщо ,че не свършваш?
Аа.. Може проблема да не е в него, а в теб..
Или както каза @{SeXy_BaBy} "Да те довършва с френска"
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Да, знае, точно затова опитваме най-различни начини, но досега нищо не е имало ефект, първите пъти той преживяваше това, че не може да ме задоволи, но вече виждам как и на него му става кофти, като не успее да го направи... чудя се какво повече можем да опитамеПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
...
Хм . . еми ако и това с френската не става . . какво да те посъветвам само казваш ,че опитвате всичко.
Не знам пробвайте един път първо да сте възбудени на макс имам предвит 1 час само да сте се заигравали ,така че повече да не можеш да чакаш и минута ,тогава поне при мен е много лесно да свърша /и на мен ми е доста трудно свършването/![]()
Мерси за мнението, което споделиПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
вярно, че при всяко момиче е различно, но си мисля, че с времето ще се оправят нещата
...
честно казано и аз имам същия проблем... ( попринцип.. в момента си нямам приятел )... може да пробвате като за начало френска .. и когато вече не можеш да чакаш.. да пристъпите към основната част..
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Ти представяш ли си да кажеш на приятели си, че не може да те накара да свършиш.![]()
Милия... как ли ще се почувства...![]()
Горкото момче![]()
Приятелят ти е дефектен, потърси моите услуги нема да съжаляваш![]()
хах и с какво ти си по-добър от приятеля ми?Първоначално написано от ludisuvurshen
...
С първия ми и аз бях така ... не става и не става и не мога да си обясня защо ... но сега нямам никакъв проблем и вс е супер нз дали щтоо момето е по - опитно или е нещо на психична основа .
Всичко зависи от теб,от това как си настроена.Който и мъж да е,ако не си настроена психически няма да те накара да свършиш,така че се отпускай повече,опитвай се с мисли да се възбуждаш допълнително...все пак момичетата можете само с мисли да си докарате оргазъм,така че![]()
Reality is wrong,dreams are for real.
Вземи си негър...Първоначално написано от inconsolable_girl
![]()
![]()
Червно, дълго, клати се и се празни...