.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Рожден ден - къде?

Здравейте!
    Молбата ми към вас е да споделите някое местенце за празнуване на рожден ден - заведение, апартамент, бар etc. Въпросът е да се съберат около 25 човека, ако може да бъде наето - т.е. да няма други хора и наемът да не предполага консумация от самото заведение, да бъде в центъра (става въпрос за София) и съответно да е на приемлива цена.
    Ако някой разкаже как и къде си е прекарал рожденния ден, също ще ми е от полза.
    Благодаря ви предварително!
    П.П.: Става въпрос за 15-18 годишни.

Град
    mezdra
    ами ще ти дам един пример сега ходих на сбор за събота и неделя и се събрахме в един апартамент така че според мен ако искате да си направите купона то може да не е в някаква шумна дискотека.Може да си изкарате перфектно и във някой апартамент.Успехчета

http://prize.bg/tedi4kata -моля ви влизайте

Цитирай Първоначално написано от Tedi4ka
    ами ще ти дам един пример сега ходих на сбор за събота и неделя и се събрахме в един апартамент така че според мен ако искате да си направите купона то може да не е в някаква шумна дискотека.Може да си изкарате перфектно и във някой апартамент.Успехчета
    Не намерих някой, който да дава апартамент под наем за 1 нощ и то само за купон. В нас определено няма да стане.

Град
    София
    едва ли ше намериш заведение дето да ти дадат да си носиш ракията от вкъщи :P
    ама има варианти... то са нали в петък е Хелуин, тай че има най различни предложения за купони с отстъпки за голяма група хора...
    ако някой от фр-тата ти има свободна къща,мазе - екстра

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    @Tedi4ka

Къде беше този сбор ?

В кое село..Защото и аз бях на един
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Град
    mezdra
    Цитирай Първоначално написано от drunkalo
    Цитирай Първоначално написано от Tedi4ka
    Не намерих някой, който да дава апартамент под наем за 1 нощ и то само за купон. В нас определено няма да стане.
    хммм....ами тогава идете сички на дискотека и се веселете

Град
    \/!|)!|\|
    аз ще си правя рд-то в нас , ам ше бъдеме към 10-12 човека

Град
    mezdra
    Цитирай Първоначално написано от Ev1l
    @Tedi4ka

Къде беше този сбор ?

В кое село..Защото и аз бях на един
    на роман

На 17 юли ще стана на 15 години и затова търся някое хубаво местенце за празнуване на рожден ден, което да не е много далече от центъра на София. Ако знаете такова, моля пишете!

Цитирай Първоначално написано от dari95
    На 17 юли ще стана на 15 години и затова търся някое хубаво местенце за празнуване на рожден ден, което да не е много далече от центъра на София. Ако знаете такова, моля пишете!
    Здравей,
    виж клуб иглу - близо до НДК е.

Супер фен Аватара на Djuff
    В крайните квартали на София има супер много ресторантчета и пр. в които може да си изкарате супер.

Цитирай Първоначално написано от Scouse
    едва ли ше намериш заведение дето да ти дадат да си носиш ракията от вкъщи :P
    ама има варианти... то са нали в петък е Хелуин, тай че има най различни предложения за купони с отстъпки за голяма група хора...
    ако някой от фр-тата ти има свободна къща,мазе - екстра
    Така лии ??? Аз защо не знам ???
    Ако толкова държиш да има много пиене от заведението си взимаш 2 бутилки пиене и от вас си мъкнеш колкото искаш ракийца ии проблеми нямаш ;]]]
    риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си