- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Рожден ден - къде?
Здравейте!
Молбата ми към вас е да споделите някое местенце за празнуване на рожден ден - заведение, апартамент, бар etc. Въпросът е да се съберат около 25 човека, ако може да бъде наето - т.е. да няма други хора и наемът да не предполага консумация от самото заведение, да бъде в центъра (става въпрос за София) и съответно да е на приемлива цена.
Ако някой разкаже как и къде си е прекарал рожденния ден, също ще ми е от полза.
Благодаря ви предварително!![]()
П.П.: Става въпрос за 15-18 годишни.
ами ще ти дам един пример сега ходих на сбор за събота и неделя и се събрахме в един апартамент така че според мен ако искате да си направите купона то може да не е в някаква шумна дискотека.Може да си изкарате перфектно и във някой апартамент.Успехчета![]()
Не намерих някой, който да дава апартамент под наем за 1 нощ и то само за купон. В нас определено няма да стане.Първоначално написано от Tedi4ka
![]()
едва ли ше намериш заведение дето да ти дадат да си носиш ракията от вкъщи :P
ама има варианти... то са нали в петък е Хелуин, тай че има най различни предложения за купони с отстъпки за голяма група хора...
ако някой от фр-тата ти има свободна къща,мазе - екстра![]()
@Tedi4ka
Къде беше този сбор ?
В кое село..Защото и аз бях на един![]()
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
хммм....ами тогава идете сички на дискотека и се веселетеПървоначално написано от drunkalo
![]()
аз ще си правя рд-то в нас , ам ше бъдеме към 10-12 човека
на романПървоначално написано от Ev1l
![]()
На 17 юли ще стана на 15 години и затова търся някое хубаво местенце за празнуване на рожден ден, което да не е много далече от центъра на София. Ако знаете такова, моля пишете!![]()
Здравей,Първоначално написано от dari95
виж клуб иглу - близо до НДК е.![]()
В крайните квартали на София има супер много ресторантчета и пр. в които може да си изкарате супер.
Така лии ??? Аз защо не знам ???Първоначално написано от Scouse
Ако толкова държиш да има много пиене от заведението си взимаш 2 бутилки пиене и от вас си мъкнеш колкото искаш ракийца ии проблеми нямаш ;]]]
риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил![]()
![]()
![]()