- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Водите ли си дневници?!
Може и да има вече такава тема, но аз търсих и не намерих това което исках.Разкажете за дизайна на вашите дневници..Какво по точно пишете..Рисувате ли вътре в тях .. Лепите ли си разни снимчици или други работи!?
Аз в моите 3 днесвника...във всеки един има рисунки и снимки...![]()
![]()
ДайъриМания брат!![]()
хах и аз си водя![]()
ми какво да пиша ?! всяка вечер сядам тука на диванчето в мойта стая и пишааа пишааа ... всичко, което е станало през деняс подробности естествено
и не давам никой да се доближи по-малко от 5 метра до дневника, защото на кориците (с твърди корици е) съм написала, неща които не са за четене
А иначе не рисувам, нито лепя снимки в него. То и без това един дневник ми стига за един месец, ако го облепя и нарисувам сигурно и за седмица няма да стигне...
Да отбележа, че си водя дневник от 2003![]()
От тогава съм събрала няколко кашона дневници
![]()
На моите дневници пък странното им е, че вътре има разни фразички на чужди езици...на португалски дори имам
...
:P
Не си водя дневник. като бях на 9 имах![]()
...
Като бях в четвърти клас имах , но на зеленото училище го забравих .Иначе сега нямам .
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Ам..веднъж взех една тетрадка и реших, че това ще ми е дневника. Не пиша там всеки ден. Само когато има нещо, което ми се иска да остане запомнено. Тетрадката е скрита зад леглото ми (не под!), място, за което никой никога няма да се сетиНе лепя снимки, не рисувам ... само си пиша нещата, които са ме развълнували .
ми не точно.
то е една тетрадка и пиша рядко.
дори не я знам къде е..![]()
Мне, щото или забравям да пиша, или го забутвам някъде, или някой, който не трябва да го чета, го прочита. ;д
Иначе понякога, когато реша, че имам любовна мъка, си пиша някви глупости, и после ги мятам в коша.![]()
Вече нямам дневник ;( Откакто бях на 10 сигурно съм имала 10 дневникаОт които единия майка ми го намери и го прочете.. при което не ми говори 1 седмица
Един друг пък бившата ми най-добра фр го прочете, а тя ми се разсърди
Бях си направила един мноого хубав със снимчици и какво ли не.. мисля че го видях от Дневниците на Принцесата. Та вече нямам дневник.. Иначе е забавно като изкарам някой стар и видя какви глупости са ми били в главата .. не мога да повярвам колко съм била заблудена
![]()
![]()
![]()
Да обаче на компа си водя ';д![]()
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
Имам, но пиша изключително рядко в него, само като съм много тъжна или бясна и няма на кой да си кажа мъката. От около 3 години ми е дневника, скрила съм го в шкафчето до леглото ми.
не, обаче като бях малка си водех :P![]()
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
Нямам дневник.
Ами имам, но пиша рядко- само когато искам да запазя спомени за някое момче или когато съм тъжна иили нещо депресирана.Иначе представлява един луксозен тефтер на карета с разноцветни страници.
Водих си преди 2-3 години...и то повечето писано беше за тогавашното ми гадже и то само някакви простотии на които преди 2 месеца съм се смяла супер многоИ го изхвърлих, за да не го намери някой, но сега като се подсетих може и да се замисля дали да не си направя някой за специални случаи
![]()
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
непреди време бях решила обаче писах 3-4 дни и после го забравих
![]()
Имам над 10 ,които ги започвам и после ги забравям...Това не е за мен,не съм толкова постоянна ,всъщност по-скоро съм доста мързелива![]()
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
Преди години да но и така немога да разбера смисала от тях![]()
Ми то не е точно дневник, а тетрадка, в която имам рисунки, снимки, цитати, но не си описвам деня. По скоро го описвам в рисунки![]()
И никога не препрочтитам написаното и не чета отново мислите. Просто в някви моменти на скука го изваждам и драскам.![]()
Дааам, имамИ много си го обичам
![]()
Пиша абсолютно всеки ден, може да са 2 реда... но задължително пиша... и е супер разпускащо
Да си излееш изцяло кво ти е... абе супер е
А и е много забавно като няма кво да права и да го чета...
Ама почти съм го изписала, тааа...
Иначе да, рисувам, драскам, лепя, квото ми е на душата
И такаамм
![]()
nicolepcd
Аз имам. Първия ми го подариха като бях 4 клас. Тогава нещо не вървеше воденето на дневник за мене...ама като станах 6-7кл и като ме хванаха така по-здраво хормоните и да видите ко писане падна. Та...тоя пърия го свърших сега на края на 2007. Вътре не съм лепила нищо, рисувах си, правех си "схемички",ама на задната корица имах залепен плик в който пусках календарчета и бележчици или други глупости , за които става въпрос в дневнка...Голям смях пада като чета стари бележки примерно
![]()
Сега имам и втори дневник, в него и рисувам, и лепя и ...абе каквото се сетите просто. И на него имам плик за бележчици.
Иначе не пиша всеки ден. Само когато нещо много хубаво или нещо гадно се е случило...Преобладават гадните неща, щото като съм щастлива и не се сещам да пиша в дневници...я, аз се радвам направо. Ама като стане нещо лошо и дори не чак толкова, примерно ако се сдърпм с някоя приятелка по-сериозно, гледам в дневник да си излея яда, а не на нея...да бе, тя после да не ми проговориЩото аз много се паля. Или пък оплювам бившите гаджета на най-добрата си приятелка...Какво да я правя , като все такива си избираше...И тя веднъж отвори първия дневнк и прочете там дето съм се възмущавала в продължение на една страница от бившия и (тогава беше още настоящ) и да видите после как искаше да ме събори с поглед
Затуй сега дневника си го крия...Само дано не забравя и аз къде го слагам...