- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Movie Maker Текст
Здр, искам да ви питам дали с Movie Maker може да се слага текст, например като сложа снимката и отгоре да напиша нещо![]()
Потърсих тук ама.. нещо неможах да открия, даже четох ии от уроците за movie maker ама....![]()
а ако не става, може ли да кажете някоя друга програма НО да има тази функция![]()
Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!
Отиваш на инструменти -> заглавия и надписи -> заглавие в избрания клип
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
леле мерси златна си![]()
![]()
![]()
![]()
Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!
Дам, ече ти го обясниха, ама аз искам да попитам нещо свързано пак с Movie Maker-a - като отворя програмката ии сложа няколко картинки, ми зацепва компютъра и не иска да отцепи!Това се получава само при Move Maker-a!
![]()
При вас получава ли се ии някой знае ли как да го оправя?
![]()
еми и на мен ми зацепва, Но рестарирам компа ии гооре долу се оправя а съм чела някъде, че това може да е и от версията![]()
И аз го имах тоя проблем преди 1,2год. ама още тогава се осетих и от тогава ползвам Vegas
И на мен ми зацепва, затова цъкам няколко пъти най-отгоре на синьото и то там където е иконката най-в ляво се появява един бял правоъгълник, чакам малко и то се оправя![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Преди много ми зацепваше,но след преинсталирането на компа вече не.Е,то аз не го и ползвам почти.
Stay up all night with the stars *
Off hora,neshto izklu4ih ot vsqkudekude trqbvashe da go namerq movie maker ?Sorry za vuprosa,ama totalno izklu4ih
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Офф да бе верноПървоначално написано от tqnko
Мерси тянко,златен си.
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !