- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Кашляне на кръв?
Kakvo zna4i kogato ka6lq6 kruv? predi vreme ka6lqx za6toto se zady6avax i pri po silno ka6lqne v sluynkata ima6e kruv![]()
По- добре се посъветвай със специалист
Яжте моркови, да сте здрави!
Ами консултирай се с лекар.
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
ама тфа по принцип или след тежки физически натоварвания ?![]()
ne poprincip
Туберкулоза или рак на белия дроб.При втория случай положението е безнадеждно.Смъртта е предстояща и въпрос на време само.
ХОДИ НА ЛЕКАР!!!
оптимистично го каза... бягай на лекар и не се шашкай отсега!Първоначално написано от Рамбо
Най-вероятно ТВ, но за по-сигурно се посъветвай с лекар, защото може и да не е.
А и все пак нали ви бият манту бе, как ги ловите тея ?!
Don't tell me what I can or can't do !
to manty koga se bie za tvaaz sum 92 nabor
Трябва като малка да си ти го били няколко пъти. Набор 92 би трябвало догодина да ти правят реимунизация, след което се прави на всеки 10 години за затвърдяване на имунитета. Също трябва да ти бият и Тетанус дифтерия малко след мантуто.
Don't tell me what I can or can't do !
Пич кво плашиш и тероризираш хората веПървоначално написано от Рамбо
,недей така...
Специалистите вече са на мнение, че пробата Манту не е 100% показателна дали има ТВС или няма. Затова си направи снимка /рентгенова, да не отидеш във фото/!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!