.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Защо е така?

Всеки ден отделям време да вляза в сайта.Действа ми много положително.Напоследък обаче забелязвам,че все по-малко момчета споделят историите си които не завършват с щастлив край.Повечето теми се пускат от момичета,които са в трудно положение с някое момче и искат съвет (аз също често пускам теми,благодаря,че ми помагате.) Чудя се на какво се дължи това,че момчетата не пишат.Дали не обичат да показват чувствата си пред другите,не им е приятно да разказват живота си пред останалите или просто момчетата в днешно време не са такива каквито са били преди.Тоест не се отдават изцяло във една връзка и искат само секс от половинката си.Естествено има и момчета които обичат наистина и съм чела тяхни теми с сайта.На тези момчета наистина шапка им свалям.Извинявайте ако има такава тема,но лично аз не можах да открия.Ще се радвам ако дадете своете мнение по този въпрос
    НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.

Град
    Пловдив
    бахти безсмислицата...всички момчета ли тряа да ревът по вас все едно сте всяка от вас е единствена - ми момичета бол, к'во да пускат всички некви емовски теми само тва остана опази боже

Еми ти си момче и го гледаш от твоята гледна точка,а от моята е по съвсем друг начин.Ако ти обичаш истински някоя и се разделите по някаква нелепа причина как ще се чувстваш.Защо момичетата обичаме,а момчетата разсъждавате "е кво пък да не е само тя.айде маината и нали си напраих кефа за 1 месец" Чесно казано за мен това не е нормално.И преди читателите от по-силния пол да ми се нахвърлят,първо помислете вие от кои момчета сте.От тези които държат на чувствата и се борят за любовта си или от тези които търсят забавление...
    НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.

Град
    Пловдив
    нема такъв вариант да се разделим по нелепа причина ...

Град
    Непостоянно
    епа шото им е беден речника .. ?
    .!.

Re: Защо е така?

Цитирай Първоначално написано от kiss me baby
    Всеки ден отделям време да вляза в сайта.Действа ми много положително.Напоследък обаче забелязвам,че все по-малко момчета споделят историите си които не завършват с щастлив край.Повечето теми се пускат от момичета,които са в трудно положение с някое момче и искат съвет (аз също често пускам теми,благодаря,че ми помагате.) Чудя се на какво се дължи това,че момчетата не пишат.Дали не обичат да показват чувствата си пред другите,не им е приятно да разказват живота си пред останалите или просто момчетата в днешно време не са такива каквито са били преди.Тоест не се отдават изцяло във една връзка и искат само секс от половинката си.Естествено има и момчета които обичат наистина и съм чела тяхни теми с сайта.На тези момчета наистина шапка им свалям.Извинявайте ако има такава тема,но лично аз не можах да открия.Ще се радвам ако дадете своете мнение по този въпрос
    Донякъде тва е отговора на въпроса ти,а относно това ,че момчетата вече не са същите не съм много съгласен.Всмисъл навремето,поне доколкото аз знам като попораснеш и щеш нещеш се жениш.И след като създадеш поколение времената са били такива ,че просто е нямало мърдане.

Просто ти си останала с грешно впечатление.
    Винаги е било така. Просто сега ти се е набило на око.
    Аз не виждам разлика. Виждам само, че женските са станали по-лесни а от там мъжките скачат по-често една на другоа.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Според мен момчетата се притържат към стереотипа изграден за тях - че те са силни, не трябва да ревът и показват някакви супер меки чувства, трябва да внушават сила и сигурност ... Това е било наложително в миналото, когато е имало войни, мизерия ( не че сега няма) и т.н. Днес могат спокойно да покажат ранимата си страна, която всеки един от тях има, но явно за тях това е жалко и ще предизвика само подигравки... Сигурно и те риагират със смях като рпочетат : " Той ме заряза, край, живота вече няма смисъл, много ми е тежно, не мога да го преживея " Аз винаги съм казвала, че много уважавам момчета, които показват истинските си чувства и не ги е страх и срам да заплачат ...
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Дължи се на това,че много
    по-рано усещат,че няма смисъл да
    се оплакват в някакъв сайт.
    Пускат се само теми
    от 12-13 годишнш пикльовци
    относно това как да си хванат гадже,
    как да чукат и т.н.
    А жените са друга бира.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Защо момичетата обичаме,а момчетата разсъждавате "е кво пък да не е само тя.айде маината и нали си напраих кефа за 1 месец"
    Защо говориш глупости, пък питам аз?

Пускат се само теми
    как да чукат и т.н.
    А жените са друга бира.[/quote]

Баце ай ми пишеш как си хванем гажи и дъ иа изжукъм : ;D

Този коментар беше базик ...

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Цитирай Първоначално написано от vampire3
    Пускат се само теми
    как да чукат и т.н.
    А жените са друга бира.
    Баце ай ми пишеш как си хванем гажи и дъ иа изжукъм : ;D

Този коментар беше базик ...[/quote]
    Не се прай на интересен,
    имаш само 63 мнения.
    Като направиш 1000,тогава ще говорим.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си