- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Подмокрям се обилно
С приятеля ми ходиме отдавна и аз съм го 'задоволявала орално' и само с ръка ... и той иска да ме пипа там на голо, но мен ме притеснява, че се подмокрям лесно и не знам казах му ,че е неловко и той каза , че не е проблем и ще се радва като съм възбудена... ама той като ме пипа през панталоните ми става толкова хубаво а представям си на голо и много искам да му дам ама някакси ме е срам после като си извади ръката да му 'предложа' салфетка не знам а пък и знаете,че колкото и добра хигиена да има там никага незнаеш дали 'подмокрянето' няма да има някакъв ароматт който да остане по ръката му ... ох темата ми звучи много глупаво ама толко мн изписах...такаче моля за някакъв съвет... Какъвто и да е
* И без критики
т.7
krem4et0
Амии като си добре измита..Няма да има неприятни миризми
http://www.teenproblem.net/s/1370.html
Прочети тук !
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Ако се миеш редовно няма от какво да се притесняваш.![]()
Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...
Няма от какво да се притесняваш за това,това си е съвсем нормално.
А щом имаш добра лична хигиена,няма от какво да се притесняваш.
![]()
![]()
![]()
Тури му един противогаз и всичко ще е ок![]()
Сега сериозно, спокойно, той самоя ти е казал да не се притесняваш, едва ли ще види и докосне нещо, което вече не е докосвал и виждал![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Съвсем нормално е да се овлажняваш, когато си възбудена и не трябва да ти е неловко от това. Не му давай салфетки после, защото тогава вече би станало неловко![]()
Аз не виждам проблем и на мен не би ми станало неприятно от подмокрянето ти.И при мен се беше подмокрило едно момиче ама ...... тя не се притесни![]()
Извинявай,само може ли да те попитам на колко години си?![]()
Краката ми са мокри до коленете, когато съм възбудена. По чаршафа остава огромно мокро петно и това не бърка никого. Споко!
OBOJAVAM, koto se podmokri koteto ;p
MNOGO me vuzbujda.
Kolkoto poveche po dobre
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
как може да те притеснява тва... едва ли момчето би му било проблем..даже напротив
relax and enjoy![]()
на 16 ще стана другия месец :PПървоначално написано от Titanic_baby
Да ти имам проблема...Аз пък не мога да се подмокря - ТОВА вече е проблем, а твоето е напълно нормално, така трябва да бъде по принцип за да се улесни влизането на члена.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
мен мн ме възбужда момичето да е мокро даже гащите да си намокри![]()
хаха стига бе (: тва да ти е проблема ти пожелавам ((: хич не се притеснявай, нормално е се едно на него да му е кофти, че му става (; успех
U pLay tHe gAme 0r U waLk awAy..
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
![]()
![]()
Пич и аз съм по същия начин
Но и суха ме радва :P :P
Само можеш да се радваш за това. Проблем щеше да е ако оставаше суха.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Спокойно дишай на момчетата им харесва вкусът и аромата там долу е естествено ако си поддържаш хидиената защото иначе им е непряитен и натрапчив![]()
E ta sega v aptekata tolkova intimni gelove ima ... prosto tova koeto se iska ot teb e da se podmivash 4esto ... Ima i intimni kurpi4ki i kato osetish , che neshtata otivat natam prosto otivashh do WC , izbursvash se s kurpi4kata (zaduljitelno ot aptekata) , a puk i + tva ima hubav aromat ... I nqma da imash kompleksi sled tova ...
Uspeh![]()
![]()
Избрах с чувство за хумор да решавам всеки проблем и напоследък направо умирам от смях . { }~
Мнението е много точно, но само за кърпичките не съм съгласна - не се оливай. Мий си се редовно - 1 път дневно според мен е достатъчно.Първоначално написано от baby_g
И споко, за момчетата е възбуждащо да си мокра и много възбудена, и аз като се възбудя много тека цялатаНо на тях това не им пречи, даже им харесва. И естествения аромат на вагината ги привлича, чела съм в не малко сайтове
По принцип лошата миризма може да е или от лоша хигиена или от болест. Ти ако по принцип миришеш лошо (имам предвид отдолу) и имаш обилно, извън нормите бяло течение значи ти трябва лекар, но доколкото разбрах си девствена, така че едва ли си болна.
Къпи си се качествено, с хубави сапуни и да не ти пука ^^
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Много ме възбуждат момичета които се подмокрят много...пожелавам си да ми се падне такава
♠ The Nuts! ♥
абе... къпете са добре та да не мирише... а останалото да не ви притиснява... все пак колкото повече толкова повече...
Червно, дълго, клати се и се празни...