- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изложих ли се много .. :( ?!?
Днеска бях на кафе с едно момче дето го харесвам вече повече от 2 седмици ..до днес само по скайпа си бяхме писали но наистина е и много готин и много печен ..той също ме харесва. Та проблема.. ми бяхме на кафе аз, една моя прияталка, той и един негов приятел.. сичко си беше добре говорвхме смяхме се е аз бях малко притеснена де ама иначе сичко си беше много добре и вече като си тръгвахме аз го гушнах и той почна да ме целува , обаче в тоя момент телефона ми звънна и аз се отдръпнах.. после даже и не говорих по телефона а затворих ама много неловко се получи и видях че на него още по неловко му стана и докато излизахме от кафето не смееше да ме погледне.. знам че много гадно се отдръпнах се едно неискам а то всъщост много искам ама вече минало какво да се прави ..та мислите ли че много се изложих ..ние след 3,4 дни пак ще се видим ама на мен ми е много неудобно че се отдръпнах и той си е помислил че неискам .. та другия път мисля аз да го целуна ..вие какво предлагате
![]()
аз съм на 13 а той на 16
какво да правя сега..? Благодаря предварително
!
Другият път му обясни как стои положението![]()
ами..даже може би се е получило по-добре такапо този начин можеш да го накараш още по-силно да те желае, но това зависи от характера му..все пак не е кой знае каква грешка
![]()
Ммм най-добре другия път ти го целуни и му покажи,че найстина го искашИ аз мисля,че така е станало по-добре...ще има някаква тръпка в него и ще го измичва мисълта дали искаш да си с него или не и кат го целунеш ще му стане суупер яко така,че най-добре действай
И след това кажи какво е станало
![]()
Нищо фатално не се е случилоАко мислиш, че не е разбрал какво е станало - обясни му
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от Люси
![]()
Целуни го.![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Другия път му сваляй гащите иПървоначално написано от bonbon4enceto11
го почвай,няма да има против.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Е,той едва ли не е чул,че ти звъни телефона.
Спокойно е тва ви е 1-вата среща, щом е поискал след време пак да се видите, ще имаш възможността да се реваншираш и явно си оставила добро впечатление.Само недей бърза много много, щото с тва държание- на 1-ва среща на мен лично ми правиш впечатление, че си много леко момиче...
Каскет!
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Ами обесни му какво е станало и защо така си реагирала...но недей да му се нахвърляш много бързо следващия път
Еее...голяма работа.Извини му се следващия път като го видиш и готово!...Кажи,че ше се реваншираш,хъхъ.![]()
Аз съм в траур =(
Нищо кой знае колко сериозно не е станало.Ако той те иска ще те преследва.А и така засилваш желанието му.
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
++++1Първоначално написано от elityyyu
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ах..Имаше времена когато и аз така се притеснявах за всяко нещо.Понякога ми се иска да ги изживея пак.2 години по-късно хич няма да ти пука какво правиш,защото знаеш,че винаги има и по-зле.Не се безпокой,на следващата среща му покажи ,че си into it.
Сигурна ли си че майка ти не е била отвън и не ви е видяла и е звъннала коогато сте почвали.
Съгласна съм!Първоначално написано от ThePowerOfLove
i got a little Secret for ya..
+1 съгласна съмПървоначално написано от Magi4eska_Kiss
![]()
Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!
Не се филмирай излишно!Нищо сериозно не е станало.Другият път се приближи към него и го гледай по-дълго в очите.100 процента ще те целуне.Ако не ти се получи номера,ти го цункай!Все пак и той те харесва...
Такам едва ли ще ти кажа нещо по-различно от другите![]()
Просто си говорете независимо за какво става въпрос,обясни му как се чувстваш след случката и смятам ,че щом те харесва ще те разбере няма за какво да се притесняваш...нормално е да се случват такива неща
И след това според зависи как ще се развие вечерта може да се цункате пак![]()
Успех!!!
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
Аз пък мисля, че се е получило супер.Като на някой романтичен филм.
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
Лятото ми се случи същото.Имах уговорка с едно момче в 22:30 на плажа.Отидохме всичко беше много яко.(познавахме се едва от 2 дни)Чувствах го много близък.Беше към 1 и нещо вечерта и трябваше да се прибираме.Изпрати ме до нас.През целият път бяхме гушнати.Беше някак романтично и много сладко.А той изглеждаше някъв гъзар,а пред мен разкри другата си страна.Та наведе се да ме целуне и в това време телефона му звънна и аз незнам защо но се дръпнах.Някакъв инстинкт просто и не казах нищо.Просто продължих сама п пътя.На другата вечер отново излязахме и още когато ме видя ме прегърна много силно и ми каза "Повече не издържам да ме мъчиш така,искам да усетя устните ти.Моля те не ме отбълсквай,искам те..." и ме целуна.Стана ми много яко...Съвета ми е виж ако не те целуне като се разделяте се доближи до него,прошепни му нещо мило и просто се отдай на мига...Късмет и после пиши какво е станало![]()