- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Когато постоянно Ви сравняват с някого..
Мен преди все ме сравняваха с братовчедка ми, която е 1 година по-голямаАма вече не
Ама сега, като ми кажат нещо и аз викам '' Ходи на братовчедка ми да говориш тей''
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
моите не ме сравняват дажее като кажа тате/мамо виж еди кой си еди кво си () казват 4е не ги интересуват другите в смисъл да не гледам другите
![]()
оба4е някои приятелки ги сравняват с мен родителите им![]()
![]()
~Remember,remember...25th of November~
Като бях по-малк аме стравняваха с приятелките ми.За щастие вече не го правят![]()
не но са сравнявали приятелите ми преди - а тва момиче пуши а тяхните знаят ли ? ама тя другата не пуши ти да не вземеш ся да копираш и някви такива изрази от баща ми.или коя как се обличала и подобни.абе всичко е можело да се очаква тъй че...
Родителите ми НЕ, ама баба ми даПостоянно слушам нещо от рода "Не приличаш на момиченце", "Виж тая как хубаво се е облякла, пък ти.." и съответно като и кажа да спре да ме сравнява с други хора и тя ми подмята "Що пък се ти трябва да си различна". Много тъпо:[
оо да![]()
но в такива моменти казвам "Но аз не съм Гергана,Драгана,Ивана...." .. "Аз съм Еми".. или просто се правя,че не ги чувам
![]()
мразя гоооооооооооооооооооооооо оооооо![]()
Мнооого ме сравняват нашите и аз мнооого се дразня. Първо с брат ми, че той на моите години не е правил така, че нз си какво... (глупости). И най-вече ме сравняват с моята най-добра фр... като кажат "ама тя е руса, ама тя е висока, ама тя е слаба, ама тя има 6 по математика, ама тя учи немски, ти учиш цигански(аз испански уча де, ама айде иди обяснявай), ама тя е добро дете и не противоречи на техните..." Като започнат така не издържам.... много мразя и ме е яд, защото трябва да са благодарни, че имат дъщеря като мен!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз когато бях малка ме сравняваха със моята най-добра фр.![]()
Попринцип не ме сравняват,защото трябва да гледам себе си а не другите - само това ми казват,а иначе нещо от сорта на "виж се ти , а тя какво била направила" - тези ги нямаме![]()
да,направо ми иде да им изям главите.
"я виж яна хвана се и ми помогна с чантите,а ти?"
я фък оф..
Сегашната ми учителка по химия е била преподавателка и на сестра ми. При нея имаше само шестици. Обаче, на мен химията не ми върви особено и тази г-жа ми казва пред целия клас:
- Сестра ти беше отличника! Печелила е две олимпиади, а ти имаш 4-ка! Няма да те взема на зимната олимпиада! Стягай се!
И на мен ми става кофти. Това е единствения човек, който си позволява да ме сравнява с някого. Забележете, не ми е никаква, а само ми опява. Казвала съм и го (пред целия клас) и реакцията е:
- Какво? Аз? Не те сравнявам! Как можа да си го помислиш!?
Е, извинете, ама....
Слава Богу, че мама не е такава.![]()
Men specialno me sravnqvat s edna moq dobra priqtelka- Marti. Tq e mnogo uchenolubivo momiche (kaji rechi ZUBAR).. Ta kakto i da e, postoqnno mi se kazva kak tq uchila, shtqla da se realizira v Amerika..a az shte rabotq za jalti stotinki, ako prodaljavam taka...
![]()
Sega az kakvo sum vinovna, che Marti ne hodi po kuponi i ne izliza, a predpochita da chete 3 izdanine na Twight??![]()
♥ ♥ ♥
Хах ние наскоро имахме подобен скандал с майка ми .. Тя влиза в стаята и така без никакъв повод почва да ми крещи защо съм седяла само на компютъра бля бля ( като се има в предвид , че аз тогава си лежах на леглото и си бъзиках нещо телфона ) и аз веднага зацепих , че тя сега се връща от гости на еднин наши приятели , на които детето им е в буквалния смисъл ЗУБЪР ... и си викам на акъла .. "аха .. ясно" .. И тя като почна : "Катето това, Катето ся отиваме , тя книжка си чете , Катето онова" наду ми главата . И аз по едно време като ми кипна и й казах :" Оф остави ме намира и бягай да осиновяваш Катето , като толкова искаш " и оттам се почна един скандаал....![]()
![]()
единственно майка ме сравнява и то с братовчедка ми..само когато се караме или спорим за нещо...и като ме сравни с нея ейй ... побеснявам и и казах да не го прави,защото тя не съм аз..и няма и да бъда
и се спря..скоро не го е правила
![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Баба ми много ме сравняваше навремето. Но от както преди няколко години, в 9ти клас й се троснах, че аз не съм останалите и ако ще ме сравнява, то да ме сравнява ВСИЧКИ пъти, а не само когато някой е направил нещо повече от мен. Защото и тя, както всички останали е на принципа 'Я виж еди-кой-си, има 6, а ти 5'. Обаче когато й кажа, че всички останали имат 2 и 3 се отговаря с 'Мен другите не ме интересуват, те са си грижа на родителите им'. Та след малкия скандал, дето й спретнах до ден днешен не го е правила.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не ме сравняват..Но някои път ако се опитат просто не им обръщам внимание или започвам и аз да ги сравнявам с други родители и млъкват
![]()
"oo vij drugite deca kak si u4at iskam i ti taka da u4i6" ili p1k "samo ti taka si naprawila wij mariq (ili koito i da e) ne e napr taka" naprawo me pobarkawat ..Първоначално написано от ElisaDay
po temata az ne im obrashtam vnimanie probwai i ti..otrqzwam gi vednaga![]()
![]()
![]()
![]()
Ми рядко ме сравняват с някого, в повечето случаи ми се карат като аз се сравнявам с другите![]()
еlsy![]()
И мен рядко ме сравняват с някой,но например сестра ми ми каза,че в старото даскало госпожата по бел я е зравнявала с мен,че аз сам правила тестовете и контролните от раз,а тянякви такива
![]()
Суетата.Моят любим грях.
...не се сещам някога да са ме сравнявали с някого...Като изключим Бекъм и Харисън Форд де,те са друга работа
![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
Майка ми мн често ме сравнявав повечето случаи с брат ми или с приятелки
![]()
когато ме подразни й казвам, че другите не ме интересуват, а когато съм в настроение не обръщам внимание ( казвам си на ум че е тъпа и си мълча
![]()
)
Много мразя да ме сравняват с някого, все пак всеки е различен.
ем мен мн често ме сравняват с една моя фр (наще са приятели) ии аз много им се дразня и казах на мойта фр която каза че нея са я били сравнявали с мен...аз лично и казвам на мойта майка да не ми обеснява на кой приличам защото тя постоянно като види нещо и казва че иска и тя да прилича на него (говоря за човек нали) и че точно тя няма право да ме стрвнява,все пак съм отделен и уникален човек (и понякога си мисля добре че няма други луди като мен...
)
All you need is love =]