- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Когато постоянно Ви сравняват с някого..
Майка ме сравнява само с нея като е била дете.Въхх ... кви крясъци' кво чудо ...
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Обичат да ме сравняват с този и онзи, а когато кажа виж еди кой си прави еди кфо си, те казват ' абе не ги гледай тях ' - с една дума само като им е удобно.![]()
(странно се получи така написано)![]()
В седми клас слушах как Йоанчето по нощите четяла, а аз не съм барвала нищо. Като ме приеха в Немската, а Йоанчето едвам избута до езиковата в Пловдив, наш'те минаха на хипотетичното идеално момиче. Е, аз им казах, че, ако баща ми беше умен като Бил Гейтс, а майка ми беше красива като Хайди Клум, аз щях да съм съвършена.
От дядо ми все слушам колко го е срам от мен и как другите момичета се обличали прилично, а аз съм ходела като курва. Викам малко и после се изнасям.
сравняват ме с една приятелка с 2 години п0 г0ляма 0т мене винаги ак0 искам да изляза някъде п0 късн0 майка ми вика "а тв0ята приятелка кат0 беше на толкова никъде не ходеше чак кат стана на 17 "много се изнервям....
Еми да аз така правя..Първоначално написано от global
примерно ако трябва да ме пуснат някъде им казвам:Вижте еди кой си как го пускат а вие не ме пускате,ще карам родителите му да ме осиновят
. Но и мен се ме сравняват с др -виж тя как си седи вкъщи,виж той как помага на родителите си..дрън дрън...
![]()
Постоянно ме сравняват със сестра ми, мн взимам да се дразня понякога...
аз почвам да ги сравнявам с другите родители..но най гадното е че мен ме сравняват с брат ми и тогава става страшно.,,![]()
![]()
in defense of our dreams...
много често като ми се ядосат прилагат тази тактика със сравняването, когато го направят мн се ядосвам, но си имам няколко начина да им го върнаПървият е да изопача най лошото от този с който ме сравняват, а другия е аз да почна да ги сравнявам с някой друг родител
![]()
Понякога ме сравняват-напр. за оценки (-я виж ...(еди-кой си) има 6 па ти 5, и аз като кажа:е да ама другите имат двойки и тройки ,мама и тате викат-не ме интересуват другите не се сравнявай,гледай себе си ...)
Хич не обичам и за други неща да ме сравняват![]()
ПосотянноИма един ВИктор дет баща ми и неговата майка са колеги и баща ми кът са прибере Виктор имал 5 аз защо съм няма Виктор тва...Виктор онова и аз се изнервям и им показвам среден пръст и си отивам в моита с стая
А тоя помияр Виктор казал на майка си,че съм била пиела водка пред даскало и тва съответно отиде при баща ми(а то не е вярно)и заради тва копеле бях наказана 1 месец да не излизам
Аз вече съм на прага да изригна от злоба към тва момче и някои ден ако го водя ще го яде един двоен отзад
![]()
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
ми сравняват ме с някой....но рядко...пр.
-Колко има едикой си на контролното?
-Еми..6
-Е защо не си като него? Всички други деца са по-старателни и амбициозни
-защото съм си аз![]()
Най-често в училище ни сравняват с предишния клас...които са били по-умни,по-паметливи![]()
![]()
Най-редовно.....грррр...иде ми да ги завържа някаде и да им запупа устите....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
i men taka,oba4e ne roditelite mi(maika mi basha mi) ami ednata mi baba...postoqnno:Първоначално написано от Slave4You
vij drugite deca kak se darjat ami ti
vij tova momi4e e zavur6ilo samo s 2 5-ci a ti daje ima6 i 4-ka
bahti ne6toto ama se nau4ih da ne i obra6tam vnimanie i sega kato mi kaje tei az se smeq i vikam 6to se me sravnqva6 s drugite,nqma da me promeni6 i tq po4va da se obqsnqva i az po4vam ami vij puk drugata mi baba kak me puska da izlizam do po-kusno a ti me durji6 na kai6ka,vij tq kak ne me kara da se pribiram vuv 7-8 4asa ve4erta da ve4erqm ami 4ak kam 10 11 kato se pribera a ti me karash!
i pove4e nqma kakvo da mi kaje![]()
Ами баба ми .. сравняваме с на некфи нейни приятели на село внука ... той е на 18 и завърши а аз ще съм 11 клас ... и баба ми ми вика ей виж го него завърши ти кво прайш спи там ..... а де как се спори с тиу
Гърци турци англичани бият се с дамаджани а съветските пилоти бомбандират ги с компоти
Майка все ми даваше за пример една моя съученичка,която всички родители мислеха за много умна,но но изпитите си пролича...
Аз и всичките ми съученици знаехме,че тя постигаше всичко чрез подмазване..и в часовете се правеше на монахиния..7 години правеше така,сега се надявам да си намери майстора...Написаха и по математика за годината 6,а тя не заслужаваше толкова
на изпитите изкара 3,17
! Всички я мразеха,но просто никой не смееше да го покаже...
![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
баси тъпото е тфа е "Еди кай си има повече от теб" мн нерви
Първоначално написано от Biskfitka
тооооочно, само дето на мен за оценки не ми се карат, а за поведението ми и за тва, че съм яко мързел![]()
Вкъщи никога не са ме сравнявали с някой..винаги са ми казвали да не гледам останалите ,а себе си![]()
Но в училище учителите често са ме сравнявали с по-големите ми братовчеди(те са били любимците на випуските) и се очакваше същото и от мене,но аз пък напук не та неееееее !!!![]()
Мен като ме сравняват, просто казвам, че аз не съм тоя човек, а съм себе си и не ме интересуват другите![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
не..
ами почвам да се карам казвам им че аз съм си аз ... и няма как да ме сравняват с другии ... а иначе друг път ми казват " не се сравнявай с другитее"![]()
Неприлично Щастлива .. : )
преду 3-4 години майка ми ми казваше "Ето виж го **** той непрекъснато учи, има добри оценки а ти само се шляеш навънка и не учиш."
Слава богу вече не уча с него и си изкарвам сравнително хубави оценки![]()
Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
и при мен е така
Don`t worry..be happy! [sun]*