.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 84
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Ми рядко ме сравняват с някого, в повечето случаи ми се карат като аз се сравнявам с другите

Майка ме сравнява само с нея като е била дете.Въхх ... кви крясъци' кво чудо ...
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Обичат да ме сравняват с този и онзи, а когато кажа виж еди кой си прави еди кфо си, те казват ' абе не ги гледай тях ' - с една дума само като им е удобно.

(странно се получи така написано)

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    В седми клас слушах как Йоанчето по нощите четяла, а аз не съм барвала нищо. Като ме приеха в Немската, а Йоанчето едвам избута до езиковата в Пловдив, наш'те минаха на хипотетичното идеално момиче. Е, аз им казах, че, ако баща ми беше умен като Бил Гейтс, а майка ми беше красива като Хайди Клум, аз щях да съм съвършена.

От дядо ми все слушам колко го е срам от мен и как другите момичета се обличали прилично, а аз съм ходела като курва. Викам малко и после се изнасям.

сравняват ме с една приятелка с 2 години п0 г0ляма 0т мене винаги ак0 искам да изляза някъде п0 късн0 майка ми вика "а тв0ята приятелка кат0 беше на толкова никъде не ходеше чак кат стана на 17 " много се изнервям....

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Цитирай Първоначално написано от global
    В такива случаи може да ги сравнявате и вие с други родители, които се отнасят по-добре към децата си.
    Еми да аз така правя.. примерно ако трябва да ме пуснат някъде им казвам:Вижте еди кой си как го пускат а вие не ме пускате,ще карам родителите му да ме осиновят . Но и мен се ме сравняват с др -виж тя как си седи вкъщи,виж той как помага на родителите си..дрън дрън...

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    Постоянно ме сравняват със сестра ми, мн взимам да се дразня понякога...

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    аз почвам да ги сравнявам с другите родители..но най гадното е че мен ме сравняват с брат ми и тогава става страшно.,,
    in defense of our dreams...

много често като ми се ядосат прилагат тази тактика със сравняването, когато го направят мн се ядосвам, но си имам няколко начина да им го върна Първият е да изопача най лошото от този с който ме сравняват, а другия е аз да почна да ги сравнявам с някой друг родител

Понякога ме сравняват-напр. за оценки (-я виж ...(еди-кой си) има 6 па ти 5, и аз като кажа:е да ама другите имат двойки и тройки ,мама и тате викат-не ме интересуват другите не се сравнявай,гледай себе си ...)
    Хич не обичам и за други неща да ме сравняват

Град
    In the middle of Nowhere
    Посотянно Има един ВИктор дет баща ми и неговата майка са колеги и баща ми кът са прибере Виктор имал 5 аз защо съм няма Виктор тва...Виктор онова и аз се изнервям и им показвам среден пръст и си отивам в моита с стая А тоя помияр Виктор казал на майка си,че съм била пиела водка пред даскало и тва съответно отиде при баща ми(а то не е вярно)и заради тва копеле бях наказана 1 месец да не излизам Аз вече съм на прага да изригна от злоба към тва момче и някои ден ако го водя ще го яде един двоен отзад
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

ми сравняват ме с някой....но рядко...пр.
    -Колко има едикой си на контролното?
    -Еми..6
    -Е защо не си като него? Всички други деца са по-старателни и амбициозни
    -защото съм си аз

Най-често в училище ни сравняват с предишния клас...които са били по-умни,по-паметливи

Град
    Варна
    Най-редовно.....грррр...иде ми да ги завържа някаде и да им запупа устите....
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Slave4You
    Хах ми да сравняват ме. За тях няма дете, което да е по-зле от мен Виж тоя какво прави, виж оня какъв е.. а теб еди-си-какво.. а ти това, а ти онова... И такаа. Свикнах с всичко, сега даже ги бъзикам с това Сравняват те за да те накарат да станеш по-добър човек. Въпреки че мен това не ме стимулира особено
    i men taka,oba4e ne roditelite mi(maika mi basha mi) ami ednata mi baba...postoqnno:
    vij drugite deca kak se darjat ami ti
    vij tova momi4e e zavur6ilo samo s 2 5-ci a ti daje ima6 i 4-ka
    bahti ne6toto ama se nau4ih da ne i obra6tam vnimanie i sega kato mi kaje tei az se smeq i vikam 6to se me sravnqva6 s drugite,nqma da me promeni6 i tq po4va da se obqsnqva i az po4vam ami vij puk drugata mi baba kak me puska da izlizam do po-kusno a ti me durji6 na kai6ka,vij tq kak ne me kara da se pribiram vuv 7-8 4asa ve4erta da ve4erqm ami 4ak kam 10 11 kato se pribera a ti me karash!
    i pove4e nqma kakvo da mi kaje

Град
    Марс & Сатурн
    Ами баба ми .. сравняваме с на некфи нейни приятели на село внука ... той е на 18 и завърши а аз ще съм 11 клас ... и баба ми ми вика ей виж го него завърши ти кво прайш спи там ..... а де как се спори с тиу
    Гърци турци англичани бият се с дамаджани а съветските пилоти бомбандират ги с компоти

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Майка все ми даваше за пример една моя съученичка,която всички родители мислеха за много умна,но но изпитите си пролича... Аз и всичките ми съученици знаехме,че тя постигаше всичко чрез подмазване..и в часовете се правеше на монахиния..7 години правеше така,сега се надявам да си намери майстора...Написаха и по математика за годината 6,а тя не заслужаваше толкова на изпитите изкара 3,17 ! Всички я мразеха,но просто никой не смееше да го покаже...
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    баси тъпото е тфа е "Еди кай си има повече от теб" мн нерви

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Амии сравняват ме понякога Например:
    -ЯЯЯ виж твоята съученичка кви хубави оценки има,а ти 5-ца...как може?! ....
    -(аз) е да ама съм по-добре от някои други..все пак не е 2-ка...
    -(те)абе ти кво гледаш другите...гледай себе си....
    е не ги разбирам тва беше само пример,ама много ме дразнят като почнат така да говорят

или със сестра ми ме сравняват....тя обичала да ходи при баба,имала само 6-ци...ми във втори клас и аз имах само 6-ци
    Мразя да ме сравняват с някой друг....

тооооочно, само дето на мен за оценки не ми се карат, а за поведението ми и за тва, че съм яко мързел

Мега фен Аватара на lenito_sf
    Вкъщи никога не са ме сравнявали с някой..винаги са ми казвали да не гледам останалите ,а себе си
    Но в училище учителите често са ме сравнявали с по-големите ми братовчеди(те са били любимците на випуските) и се очакваше същото и от мене,но аз пък напук не та неееееее !!!

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Мен като ме сравняват, просто казвам, че аз не съм тоя човек, а съм себе си и не ме интересуват другите
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

ами почвам да се карам казвам им че аз съм си аз ... и няма как да ме сравняват с другии ... а иначе друг път ми казват " не се сравнявай с другитее"
    Неприлично Щастлива .. : )

Супер фен Аватара на brokeninside13
    преду 3-4 години майка ми ми казваше "Ето виж го **** той непрекъснато учи, има добри оценки а ти само се шляеш навънка и не учиш."
    Слава богу вече не уча с него и си изкарвам сравнително хубави оценки

Цитирай Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
    Мне даже много пъти мама ми се е карала като аз се сравня с някой.
    и при мен е така
    Don`t worry..be happy! [sun]*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си