.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 84 от общо 84
    Супер фен Аватара на someonerandom
    Когато бях по-малък бях леко хилавичък и ми беше болна тема ,а братовчед ми беше по-едър и като ми изръсеха:виж го него какъв е хубав,яде си детето,а ти злояд и си дребничък(баба ми)и веднъж изщраках и и викам:Еми тогава отивай при него той ти е внук' и тя 'Ама аз тебе искам'
    Иначе сега никога не ме сравняват,само това за оценките:Като има по-високи от мойта,как може така,а като има и по-ниски,'ти себе си гледай'

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Slave4You
    Хах ми да сравняват ме. За тях няма дете, което да е по-зле от мен Виж тоя какво прави, виж оня какъв е.. а теб еди-си-какво.. а ти това, а ти онова... И такаа. Свикнах с всичко, сега даже ги бъзикам с това Сравняват те за да те накарат да станеш по-добър човек. Въпреки че мен това не ме стимулира особено
    Нещо такова е и при мене

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    мен преди 1-2г. ме сравняваха с 1-2 момичета от класа ми че учели повече от мен и че и аз трябвало да съм като тях,демек отличничка само 6 нищо друго,и много се дразня мислят ме за слаба ама накрая винаги завършвам с 5 и нещо,но вече не ме закачат за оценките,това ме дразни,но ми става яко като ме сравняват с мойта пр че тя е егоистка пък аз съм добро момиче и умно и точно тогва се радвам като говорят така за мен

Рядко го правят,но адски много ме дразни.

Мен изобщо не ме дразни. Дори го считам за нещо хубаво. Баща ми знае, че по-добър от мен няма, но също така знае и че съм мързелив и почти никога не използвам целия си потенциал. Това е начин да те мотивират според мен

Откачам
    все едно всички трябва да сме еднакви
    Your life's an open book,
    don't close it before it's done!

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Преди ме сравняваха, но отдавна вече не го правят щото виждат, че не се засягам..

Когато ме сравнят с някого казвам:Ами осиновете си я/го да му се радвате всеки ден! Но аз съм добра в почти всичко,така че и да го правят не се засягам.
    Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    1 случай:
    - Имам 3 на контролното.
    - Другите колко имат?
    - Повечето са петици.
    - Трябва да си като тях!!!

2 случай:
    - Имам 3 контролното, но и другите имат тройки..
    - Ти не ги гледах другите!!
    Винаги ми става смешно в тези ситуации ..
    Ние сме същите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си