- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Когато постоянно Ви сравняват с някого..
Когато бях по-малък бях леко хилавичък и ми беше болна тема,а братовчед ми беше по-едър и като ми изръсеха:виж го него какъв е хубав,яде си детето,а ти злояд и си дребничък(баба ми)и веднъж изщраках и и викам:Еми тогава отивай при него той ти е внук' и тя 'Ама аз тебе искам'
![]()
Иначе сега никога не ме сравняват,само това за оценките:Като има по-високи от мойта,как може така,а като има и по-ниски,'ти себе си гледай'
Нещо такова е и при менеПървоначално написано от Slave4You
![]()
![]()
мен преди 1-2г. ме сравняваха с 1-2 момичета от класа ми че учели повече от мен и че и аз трябвало да съм като тях,демек отличничка само 6 нищо друго,и много се дразня мислят ме за слаба ама накрая винаги завършвам с 5 и нещо,но вече не ме закачат за оценките,това ме дразни,но ми става яко като ме сравняват с мойта пр че тя е егоистка пък аз съм добро момиче и умно и точно тогва се радвам като говорят така за мен![]()
Мен изобщо не ме дразни. Дори го считам за нещо хубаво. Баща ми знае, че по-добър от мен няма, но също така знае и че съм мързелив и почти никога не използвам целия си потенциал. Това е начин да те мотивират според мен![]()
Откачам![]()
![]()
![]()
все едно всички трябва да сме еднакви![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Преди ме сравняваха, но отдавна вече не го правят щото виждат, че не се засягам..![]()
Когато ме сравнят с някого казвам:Ами осиновете си я/го да му се радвате всеки ден!Но аз съм добра в почти всичко,така че и да го правят не се засягам.
![]()
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
Ние сме същитеПървоначално написано от tItEufFf
![]()