- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- lil wayne
nqkoi znae li nqkav site to kadeto moga da si vzema danki podobni na stila deto nosi lil wayne ?
можеш да си купиш в RnB shop такива, а ако искаш същите за Gucci store тряба много кинтаж
Raise your fist!
зависи какво разбираш под позьор? да има пари и да чука момичета които ти виждаш само по сайтове? и да не живее пред компа както ти...Първоначално написано от tqnkо
а по темата ето 1 сайт http://www.cluburban.com/?gclid=CO7U...FRmlugodzxgAwg
Raise your fist!
баща ми като влзе в стаята докато я слушах вика спирай тез камили и ми пусни 1 филм да гледам!Първоначално написано от EarthShaker
![]()
Raise your fist!
MostHated кур за тебе и всички негри. Смрадливи чернилки, които ми се карат по телевизора а си мислят, че пеят.
Jebem te u usta, jebem te u oko
слушайте си чалгиите... проблема е че той е горе вие сте долу! никой не е направил повече от него! Няма начин и да направите!
Raise your fist!
lil wayne има мноу специфичен глас и пее доста добреПървоначално написано от BаllFace
определено не е лайненце... опитай се да разбереш повече за него, а съди само по lollipop
човекът прави пари и го прави добре, а ти с колко лева излезна днес?Първоначално написано от tqnkо
сега тихо ; )
You, sir, are retarded.Първоначално написано от MostHated
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Точно за това става дума примерно в I'm me , DUffle bag boyПървоначално написано от WILD__BOY
Raise your fist!
тянкоооо! ти не можеш да се сравниш с него бе кретен! голяяяма е разликата! Ти си мухльо! и да човек живее да прави пари! да живее добре! ти си живей в гората!Първоначално написано от tqnkо
Raise your fist!
хахаха поне го знаете кой е ... вас кой ви знае ?Първоначално написано от gbemXVIII
![]()
Raise your fist!
тянко, той може, ти не можеш.. кой как се уреди, готин
а дали живее, за да прави пари или за да ги харчи си е негова работа.
евреите си имат една максима "покажи ми колко пари си изкарал и аз ще ти кажа колко си умен"
мисля, че е малко просташко в тези години да обиждаме на расова (правим изключение за мангали)
+1Първоначално написано от WILD__BOY
Raise your fist!
Първоначално написано от WILD__BOY
кьорав ли си, тянко, тъп ли си?
тва с обидата не беше насочено към теб, не си центърът на събитията.
никой?Първоначално написано от MostHated
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Той е горе а ти горе ли си бе насран ?Първоначално написано от MostHated
Деба и гадните негри друсани
Пумяри да живее чалгата!! ПП: И бате Сашо![]()
Много ясно, че по-добре чалга отколкото предрусал негър който ми с кара вместо да пее. Volim srpskе muzike![]()
Ъм.. доколкото прочетох в темата не се пита дали харесвате Lil Wayne![]()
Провери из сайтовете за дрехи, няма начин да не намериш![]()