.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Ако загубата си е изцяло по моя вина да. Но рядко нещата зависят от един човек, така че предполагам, че не мога да губя
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

hottie
    Guest
    Не умея да губя, мразя да губя и споря винаги до дупка Не е много хубаво ама какво да се прави

не умея, ама бързо ми минава.

Най-често умея. И се радвам, че не се сдухвам от подобни незначителни неща.
    Англичаните си имат даже такива думи - good loser и bad loser.

Понеже директно отговарям на заглавието в темата, а не съм я чела, да уточня че когато споря не се предавам лесно, ако съм навътре в материята споря докрай и т.н. Ако все пак ме затапят го приемам мълчаливо и спокойно (или се опитвам да съм спокойна) За мен е грозно да спориш до дупка, особено ако вече усещаш как не си прав
    Ако става дума за игри и съзтезания, на тях вече ми става малко гадно като загубя, но гледам да се съвземам бързо. Защо да си тровя животеца с глупави неща..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на crazygirl13
    Град
    Враца
    да

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Мразя да губя.. и си признавам, че не мога.
    Винаги, абсолютно винаги давам максимума от себе си. Играя за победа. И в повечето случаи печеля.
    Ама ако случайно нещата се прецакат, и загубя, ми е някво криво.. и то не минути, а после часове/дни ми е тъпо и ядно, че съм загубила нещо. Дори и една загуба на Монополи ме води до малък психически срив(да, със слаба психика съм). А какво остава, като ходим да ритаме и загубя.. или на белот.. или на баскет.. илии... АААА, МРАЗЯ да губя!

Супер фен Аватара на iPurple
    мразя да губя..
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Понеже често ми се случва всичко да се прецака, независимо дали заради мен или не, когато започвам нещо, винаги допускам възможността, че нещата могат да се оакат и да загубя.
    В смисъл, че не влагам големи очаквания в каквото и да било, така че ако не се получи по моя начин, го приемам по-леко. Направо да си кажа - подхождам с песимизъм към всяко (ново) начинание.
    Започнах да правя така, защото по принцип съм от хората, които слагат тигана, докато рибата още плува в морето... и когато не стане работата, разочарованието е огромно.
    Разбира се, че не ми е приятно, когато загубя нещо, ама не се и тръшкам чак толкова, както преди.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си