- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сълзливи филмчета..
Здравейте..не знам дали темата е за тук,но искам да ви питам кои са филмчетата които могат да ви трогнат и ако може до тях да ипшете за какво се разказват..
![]()
always and forever..! ( h )
Ами филмът на който съм плакала с глас е "Love Me If You Dare".
Разказва се за две деца които израстват заедно, но след това, всяко от тях поема по своя път.Към края на филма се събират и няма да ви казвам какво става после, че няма да ви е интересно. :P
Notebook любимото ми романтично филмче
21 Грама,Изкушението "Шоушенк",6 чувство,Смело сърце,Ритни Камбаната с Финес,Пробуждане и т.н.
Любовни:"Писмо в бутилка,Тетрадката и прочие"
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Titanic,A walk To Remember![]()
Любов по време на холера,но да знаеш,че книгата е по-хубава![]()
Безсъници в Сиатъл и Макс Пейн![]()
Ама не обичам сълзливи.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Титаник .... единствения филм , който може да ме разплаче. Гледала сам го над 20 пъти но при "баналната" реплика - скачаш ти скачам и аз ... много мило (inlove)
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
if only![]()
Titanic, A Walk To Remember, The Notebook, Raise Your Voice ..![]()
единствения филм на който съм плакала е "Не се предавай" ..
Разказва се за едно момиче,което губи брат си.. И там баща й не й дава да ходи в музикалното училище.. но на пук на всичко отива.. и т.н .. Абе хубав си е филманяма да съжалявате ако го гледате :P
След като ти прочетох мнението си го изтеглих и го гледах.Първоначално написано от LoLLyPoP*
Определено ми харса но края не схванах какво стана...![]()
Иначе аз на Тетрадката и Мулен Руж винаги плача.
Ето някои които не са казани до сега но според мен си заслужава да се гледат ако човек е романтичен:
A lot like love
Serendipity
P.S. I love you
Tristan & Isolda
Playing by heart
Eternal sunshine of the spotless mind (малко странен но много хубав) Say anything
Stardust (влюбена съм в този филм!!),...
A walk to remember, The notebook, P.S. I love you, Step up, Step up 2, Keith, Love Actually, A lot like love, Never back down
Миии...''Титаник''...тфа е единствени филм,който сигурно съм го гледала 20 пъти и всеки път плача на него...![]()
аз лично много ревах на GIA и a walk to remember невероятни са
Да ипша .. що да не ипша ....Първоначално написано от ByByy
Аммм - "Мисията невъзможна" - всички части - потекоха ми сълзи от смях![]()
Незабравимата , Кейт , Извини ме , но ще те наричам любов .. и на доста други съм плакала...но на първия.. нямам думи за този филм..
Титаник
Незабравимата(EN:A Walk to Remember) Просто Шон Уест и Манди Муур ми скриха топката,и нямаше как да не пролея 4-5 сълзи
Notebook
P.S. I love You
TwoLovers
A Lot Like Love (романтична-комедия = Супер филмец)
Slumdog Millionaire
Romeo and Juliet (С Лео ДиКаприо И Клеър Дейнс )
Saving Private Ryan
Forrest Gump
Pearl Harbor
общо взето това са...![]()
Pearl Harbor любимия ми филм
оооо много го обичамПървоначално написано от SiNiStEr
"Тексаско клане" много ме трогна![]()
![]()
![]()