.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Повече от фен

Това,че се чукаш не те прави голям!!!

Здравейте на всички!Един ден влязох в сайта и намерих при новините ето този картинка,
    която много привлече вниманието ми и си помислих "Ужас...!Дете да има дете!" ... И това наистина си е УЖАС!В мен пламна дори едно съжаление докато гледах картинката...И защо е всичко това???Защото да се е*ем като разпрани е много модерно???Да,но това,че се чукаш не те прави голям!!!И в заглавието има много смисъл..просто трябва да помислим!
    И един съвет-ПАЗЕТЕ СЕ!!!

Град
    Paradise
    Гадно е наистина и е тъжно, но поне според мен проблема не е във възрастта, а във факта, че всички тези деца не знаят НИЩО за секса и почват да го практикуват с нулево сексуално образование. Ако знаеха какви са рисковете и знаеха как да се пазят нещата щяха да са други.

Гуд морнинг!

Хахаха, т'ва е досущ Джуно :P
    Ей, я вземете го изгледайте тоя филм...
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    Гуд морнинг!

Хахаха, т'ва е досущ Джуно :P
    Ей, я вземете го изгледайте тоя филм...
    I kakvo dali pove4eto deto se ebat na po 11 12 13 godini 6te si dadat smetka za tova koeto gledat ami ako be6e taka to tezi koito redovno pose6tavat saita i 4etat razni temi nqma6e posle da pitat zakasnqva mi i t.n. ako im e vleznalo ne6to v akala sled kato ima bezbroi takiva temi Prosto iskat da sa moderni a tva 4e nqmat seksualna kultura e normalno kato tova ne gi interesuva samo kato opre noja do kokala a i ako imaha pone malko takava te nqma6e da pitat kakvo da pravq zakasnqva mi a vseki normalen 4ovek v takuv slu4ai nqma da se 4udi kade kakvo da pita a 6te otide do nai blizkata apteka no i kolkoto takiva filmi ima ne zna4i 4e mladoto pokolenie 6te stane po suvestno v tova otno6enie!!!!!!!!!!!!!

Повече от фен Аватара на Buttk0
    и кво ?
    Strength thru Oi!

Град
    Саламанка,Испания
    Деца,ползвайте презервативи ...
    Reality is wrong,dreams are for real.

който си има акъл си го има..никой неможе да вземе една фуния и да ти налее мозък ако си го нямаш...то си е до човек и до разум.
    да,напълно си права по темата.

Яжте моркови, да сте здрави!

Фен Аватара на Giaaa
    Град
    улица сезамм..;д
    или си с акъла си,или не си.годините нямат значение.и на 50 глупака си остава глупак.
    тъжно е да,картинката е много готина ) две напълно различни неща..детето с играчката..и корема..еб*си.кво става..?!

Голям фен
    Да се чукаш не те прави голям?!
    Е, и да си на 15 не те прави тъп и безотговорен

Акъла, акъла братя и сестри мои, в акъла и в наденицата е истината

Голям фен Аватара на GerYy
    Цитирай Първоначално написано от fasta4e_f
    Страшно е
    +1

Напротив.... когато имаш връзка и дълготрайни сексуални отношения с един човек, това те обвързва донякъде, прави те по-сериозен и отговорен към живота. Поне според мен де.

Re: Това,че се чукаш не те прави голям!!!

Цитирай Първоначално написано от Mariolcheto
    Здравейте на всички!Един ден влязох в сайта и намерих при новините ето този картинка,
    която много привлече вниманието ми и си помислих "Ужас...!Дете да има дете!" ... И това наистина си е УЖАС!В мен пламна дори едно съжаление докато гледах картинката...И защо е всичко това???Защото да се е*ем като разпрани е много модерно???Да,но това,че се чукаш не те прави голям!!!И в заглавието има много смисъл..просто трябва да помислим!
    Време беше някой да им го каже.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Голям фен
    Може да се чукаш и да си с акъл на пеленаче,може и да не се чукаш и пак да си на същото ниво...няма връзка просто. А е факт,че малките недорасли пикли дето се чукат,само защото смятат,че така стават по-големи и зрели,си остават същите заблудени куклички,използвани от някой батко и това че се ебат не ги прави по-готини дори някои от тях да смятат така..но както и да е,секса си е отговорност и ако ти самия не го осъзнаваш няма значение на каква възраст си..да,да правиш секс не ти осигурява това да си голям и зрял,защото всички МОГАТ да го правят,друг е въпроса дали въобще знаят какво правят или просто го правят,за да са част от ТРЕНД-а.... и все пак,може да си голям и да се чукаш и да нямаш акъл,може и да си малък,да се чукаш и да имаш...всеки си има право на избор...знам едно-полезно е да се чукаш,стига да осъзнаваш отговорностите и последствията си,да ползваш презерватив и да се чувстваш емоционално и физически зрял..за мен няма подобно нещо подходяща възраст..има някои на 13 съзряват и са по-наясно от някои 18 годишни...има и обратния случай...може да правиш секс и на 14,стига да се чувстваш готов и да имаш глава на раменете си..това е..стига с тия клишета! АЗ съм 'ЗА' секса на ранна възраст,защото секса е потребност, СТИГА да знаеш какво правиш и защо го правиш ! Всеки има нужда от секс...ФАКТ. Просто природа.

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Абе всичко е до психика и възпитание....

Ако пък не пробва на 14-15-16 год , изведнъж става на 18 и се почва..

"На 18 год съм,девствена съм и ме е срам"

Живеем в 21в. момичета,реалността е такава....
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Цитирай Първоначално написано от bibo
    Абе всичко е до психика и възпитание....

Ако пък не пробва на 14-15-16 год , изведнъж става на 18 и се почва..

"На 18 год съм,девствена съм и ме е срам"

Живеем в 21в. момичета,реалността е такава....

Реалността е такава, защото родителите не знаят как да възпитат децата си. Не прехвърлям вината на тях, но те са главната причина (според мен). Не може едно момиче на 12/13 да почва да прави секс, при положение, че до вчера си играеше с куклата. Пък и както каза, живеем в 21в. По телевизиите, вестниците, в училище, в дискотеките...абщо взето навсякъде за секс се говори. Е тогава как децата няма да проявяват интерес. И като добавим факта, че и нищо не знаят за секса, а им се струва интересен ... ето това е проблема. А относно родителите, те толкова ли не могат да започнат да говорят с детето си по тази тема, от рано. Може тогава и да не разбира много какво му говорят, но за напред ще има някаква култура и ще знае всички рискуве, които поема. А ако знае това, съм сигурна че няма да тръгне да прави секс на 13 да речем....

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Гадно е наистина и е тъжно, но поне според мен проблема не е във възрастта, а във факта, че всички тези деца не знаят НИЩО за секса и почват да го практикуват с нулево сексуално образование. Ако знаеха какви са рисковете и знаеха как да се пазят нещата щяха да са други.
    Абсолютно

Град
    На Предника на Географията
    1 дума:
    D.U.R.E.X.

Винаги
    Абсолютно винаги!
    и без коментари от типа "Ама на мен не ми е кеф"

Огромна картинка!

.: machoka :.

Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма

Град
    sofiq

Re: Това,че се чукаш не те прави голям!!!

Цитирай Първоначално написано от Mariolcheto
    vaprosnata kartinka e plakata na edna ot nai-novite piesi na tetara salza i smqh ili balgarska armiq (ne sam sig) .no si mislq 4e 6e e dobre golqma 4ast ot foruma da otidat da go gledat
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

всъщност точно така е..в днешно време стана модерно всички на по 14-15-16 да се чукат без спирачки....ии няма ли секс в една връзка то няма какво да я крепи!!това се върти в главата на всички тинейджъри.,а е направо потресаващо ;x и наистина мн малко от нас се замислят върху това,че има мн по значителни неща,отколкото да се чукаш като разпран!ноо рано или късно всеки осъзнава грешките си,понякога прекалено късно..!Браво за темата..много смислена!

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от waaaagh
    1 дума:
    D.U.R.E.X.

Винаги
    Абсолютно винаги!
    и без коментари от типа "Ама на мен не ми е кеф"

Да, в предпазването му е майката. Не знам за вас, ама на мен ми е писнало вече от разни, за които кефа е по-важен от сигурността и се еб*т без презервативи или хапчета. И къде ще ги бутате после тия нежелани бебета? В сиропиталище ли, на бунището ли, къде? Или ще си съсипете живота и организма с аборт или самотно майчинство... Зле сте. (Това последното беше към тия дето правят секс без предпазни мерки).

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Я се гръмнете сички...
    Мхм

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Проблема не е нито в секса,нито във възрастта на даден човек,а в това че буквално деца на по 10-11 години ми се обясняват как им се чука,при условие че не знаят абсолютно нищо за секса,камо ли за предпазни средства,отделен въпрос е че им е прекалено рано.Разбирам хора които наистина са наясно със себе си и това че секса без предпазни мерки понякога може да доведе до много проблеми и на такива нищо не мога да кажа.Ама някви пикли и пикльовци дето още не знаят какво имат между краката да ми се обясняват как да отворят приятелките си...наистина не знам какво да кажа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си