Цитирай Първоначално написано от Nitroglycerin
Абе вие тука полвината поставяте нови олимпииски рекорди.Някакви хора на по 13 се изкарват,че са високи 1,80 ибягат за по 6 секунди и скачат по 2 и нещо и бягат 600м за по минута,това физически е невъзможно за човек който едвали се е занимавал с това преди,тоесат изкарвате,че бягате по-бързо от максималната скорост която развивате при 50м,а това не може да бъде поради факта,че съществува константата умора на организма.

За 6 в 7-ми клас 50м трбява да се бягат от момчета за 7,5 секунди и да се скача 1,70м.Физически погледнато това са максималните възможности за човек с височина около 1,60 см.А средната височина за 13-годишни е 1,60 тези който не са близо в тези граници е хубаво да отидат и да си прегледат щитовидната жлеза.
Занимавал със лека атлетика 6 години....2 ,от който почти професионално....ходил съм на 2-3 републикански.....в Русе и в Пловдив...имам още 10-20 състезания в града ми и в околността ....и да 1.80м съм......има грешка в "изчисленията"ти ..имахме 1 мом4е в 6-7клас 160см дали имаше скачаше 2.30 и нагоре....не знам как го правеше...на републиканското в Русе съм виждал мом4е от Ловеч мисля , скачаше над 4м в 3-4 клас ...бях потресен...има талантливи деца....това ,че "вие" не сте такива не означава ,че не съществуват