- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята вълшебна история.
Ето я и моята история ,която не мислех че може да ми се случи.
Ще започна съвсем от началото.Преди 2 години в моето училище дойде от друго училище най-готиното момче на света.Висок,с кестенява коса и морски сини очи,през живота си не бях виждала такова красиво момче.Не вярвах ,че е истински.Той беше център на внимание ,той беше принц.Всички момичета тичаха подир него и му се лепяха и натискаха всяко междучасие.Аз обаче си траех и не припарвах до него,заради достойнството си.Обстоятелствата с това момче ме срещнаха по много интересен начин.Вървя си аз по коридора носейки 6 книги и съм се замислила някъде,та и аз незнам къде.Без да се осетя се блъснах в това момче,но разбирасе не занарочно.Когато го погледнах в очите и той как ме гледаше...беше романтично и мн хубаво,,неисках да свършваизведнъж дойде реалността и трябваше просто да събера съборените книги.Момчето ми помогна и си тръгнагме без да си кажем и дума.Да,обаче неочаквани събития отново ни срещнаха.Този път бяха избрани отличниците от класовете.
аз съм 10 клас,а той е 11.аз също съм една от отличничките и ни събраха е една зала да ни награждават и да ни дават стипендии.Погледите ни отново се засякоха и тогава вече той дойде при мен и ми каза:
-Хей,ти може ли да се запознаем?мн ми харесваш..ти си единствената ,която ми се дърпа и е по-различна от останалите.и така се запознахме и с времето се влюбихме мн силно.Заедно сме вече 2 години и се обичаме много.Може би,ни е писано да сме заедно.Съдбата ни събра
Но изникна проблем.
В училище ме избраха да участвам в сценка с едно момче и трябваше да се прегръщам с него в самата сценка.Аз глупачката пропуснах да кажа на приятеля ми,защото напоследък бяха ми се насъбрали мн ангажименти.И няма да повярвате какво стана?![]()
Точно пред цялото училище аз излизам на сценката и започвам да танцувам с онова момче от сценката,при което той ме прегръща(ест нямаме нищо общо)
И тогава приятелят ми дойде и ме видя там..Той ме гледаше в точка,сякаш не ме познава.Даже и аз незнам какво ли си е мислил...
Навярно ми беше адски сърдит,заради тъпата ми постъпка.После аз го съзрях в далечината ,забягах се към него с всичка сила и го прегърнах супер силно...но той свали ръцете ми от него и ме попита-кажи ми,какво става с нас? защо постъпи така и не ми каза нищо?
аз треперех през цялото време ,но му обясних как стоят нещата.Обещах му,че повече няма да се повтаря и че в каквото и да участвам винаги ще му казвам или ще го взимам с мен.Той ме прегърна и каза ,че ме обича мн силно...че не иска да ме губи.Аз му отвърнах със същото.И сега сме щастливи и не мисля,че той си е изгубил доверието в мен,но се държи малко по-хладно от преди.
Това леко ме притеснява.Дали ще мога да си върна миналото му държание?
Е,това беше моята история.Сигурно ви е домързяло да я четете и сте прескачали.Но ,не търся критики и упреци..незнам даже какво търся.Исках просто да споделя една вълшебна история.Историята на моят живот и на моето сърце.![]()
Благодаря на всички,които отделиха време за темата ми.
![]()
Не е вълшебна.![]()
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Просто си спазвай обещанието,че ще му казваш итн,и леко,по-леко пак ще си върне предишното държание.
Абе,хора....защо постоянно се заяждетеМомичето е искала да сподели,a вие постоянно нападате хората....
Радвай се,че тем не смеПървоначално написано от Люси
те захапали още![]()
О, Хулио!Не мисля, че е вълшебна, нито че е истинска..![]()
оф бе хора защо сте такива...разтройвате ме още повече...
светът до толкова се е променил,че вече всичко ви се струва глупаво,дори нереално
мислите ли,че ще седна да си губя времето тук в писане на теми ,в случай че мога да си свърша толкова много работа вкъщи.Няма значение.Мислете каквото искате.
Незнам защо все ще има някой да се заяжда или да усмива ,да се прави на интересен и забележителен...
![]()
![]()
![]()
waaaw
просто му покажи че го обичаш и че е единствения за теб
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Да, мислим. И..О, я стига!няма мъж в днешно време който ще ти каже "Хей,ти може ли да се запознаем?мн ми харесваш..ти си единствената ,която ми се дърпа и е по-различна от останалите" и щом е такъв красавец къфто го описваш никаф шанс да ти обърне внимание.Всъщност има, ама тфа става само във филмите на Холивуд. Наистина е толкова нереално, че чак ми става смешно..И никой тук не се заяжда или усмива нещо, просто ти сама си го правиш, да ти се смеем..Чела ли си изобо историята?? Сега си представи, че не си я писала ти... Никаф шанс да повярваш, че е реалана...Той те ревнува от една прегръдка и от това, че не си му казала там кфото беше...Голям праз...Мисълта ми беше , че няма толкова чувствителни мъже! Живееш в 21 век!Пиши и мисли реални неща... оф!Първоначално написано от Titanic_baby
Страхотна история!Просто изглежда ми истинска и вярвам, че е истинска, защото аз също живея в приказка.Продължавайте да се обичате и никога повече не го карай да се чувства по този начин (защото мисля, че наистина се е почувствал гадно).Всяка силна връзка се крепи на доверие!![]()
Titanic_baby написа:
оф бе хора защо сте такива...разтройвате ме още повече...
светът до толкова се е променил,че вече всичко ви се струва глупаво,дори нереално мислите ли,че ще седна да си губя времето тук в писане на теми ,в случай че мога да си свърша толкова много работа вкъщи.Няма значение.Мислете каквото искате.
Незнам защо все ще има някой да се заяжда или да усмива ,да се прави на интересен и забележителен...
Да, мислим. И..О, я стига!няма мъж в днешно време който ще ти каже "Хей,ти може ли да се запознаем?мн ми харесваш..ти си единствената ,която ми се дърпа и е по-различна от останалите" и щом е такъв красавец къфто го описваш никаф шанс да ти обърне внимание.Всъщност има, ама тфа става само във филмите на Холивуд. Наистина е толкова нереално, че чак ми става смешно..И никой тук не се заяжда или усмива нещо, просто ти сама си го правиш, да ти се смеем..Чела ли си изобо историята?? Сега си представи, че не си я писала ти... Никаф шанс да повярваш, че е реалана...Той те ревнува от една прегръдка и от това, че не си му казала там кфото беше...Голям праз...Мисълта ми беше , че няма толкова чувствителни мъже! Живееш в 21 век!Пиши и мисли реални неща... оф!
Виж какво ще ти кажа,като не си срещала такова момче не значи,че то не съществува.+ това той се откроява от останалите и ти не го познаваш така ,както аз.Това ,че теб постоянно са те лъгали и не си срещала искрените хора,не значи че и при мен е така.
+ това мога да допълня, ''Хей,ти може ли да се запознаем?мн ми харесваш..ти си единствената ,която ми се дърпа и е по-различна от останалите'' точно това бяха неговите думи;
защото малко след това той ми каза,че харесва тези които бягат от него,а не тези които му се врът постоянно.Обича да казва истината в очите.От 2 години сме заедно,мислиш ли че не съм могла да го опозная за толкова време?
Абе я не ми говори кфо съм срещнала аз.Не ме познаваш и не знаеш.И не ми ги пиши тия + не знам си кфо и + не знам си кфо...Лъгали ме били.Хубу ма!Да не мислиш, че тфа вашто е вечно.Умните хора знаят, че няма вечни неща..Няма да споря с теб.Не приемаш чуждото мнение..радвай си се там на вълшебната си историйка! баси..Човек мнение да не изкаже..
Пуснато на: Вто Окт 28, 2008 9:59 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Абе я не ми говори кфо съм срещнала аз.Не ме познаваш и не знаеш.И не ми ги пиши тия + не знам си кфо и + не знам си кфо...Лъгали ме били.Хубу ма!Да не мислиш, че тфа вашто е вечно.Умните хора знаят, че няма вечни неща..Няма да споря с теб.Не приемаш чуждото мнение..радвай си се там на вълшебната си историйка! баси..Човек мнение да не изкаже..
color=red][/color]Скъпа,ако обичаш не ми говори на МА
ДА,аз не те познавам,но и ти не ме познаваш за да ме критикуваш и да казваш,че историята ми не е вярна.Като не знаеш едно нещо дали е вярно или не,по-добре си замълчи,защото става кофти.Както и да е.
Като те гледам пишеш на някаква маймуница по тукаа....пълни глупости.Изводът е следният:
С теб не може да се обсъди ,нито сподели нещо.Когато някой е в беда и се нуждае от помощта ти ,ти му се нахвърляш и даже с непознатите комуникираш по невъзпитан и труден начин.
Дотук с теб,не ме занимавай повече!
тийнпроблем разваля всякакви магии и вълшебства, авторке
![]()
Sprete da napadate momi4eto!
Istoriqta ti si e realna i tai,kato temata ne e dali tq e realna ili ne ,6te ti dam savet![]()
Pogovori s nego i mu kaji da ne se darji taka s teb,4e tova e bilo prosto nedorazumenie i spoko.ne6tata 6te se opravqt.Obi4ate se mn silno,za da moje nqkoi da vi razdeli,2 godini nikak ne sa malko i vi e pisano da ste zaedno,pone spored men ,de![]()
Абе остави ги да се сдавятПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
Уникален подпис...![]()
![]()
Iska ti se baby
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Първоначално написано от Bai Toq
Ако ще се ''хапeме'' () ....първо се научи да пишеш правилно,после се заяждай с хората.
Не се пише , (тем),a (теб).![]()
благодаря ти![]()
това мисля и да направя.Когато се видим ще го попитам какъв е проблема и ще поговорим за отношенията м/у нас.
Малко съм притеснена как ли ще реагира..![]()
уау.. бахти филма.. мисля че си ти си прекалено филмирана.. а той .. май няма да е любов.. ама коя съм аз да казвам обичайте любете се кфото искате правете..
![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
а да.. забравих.. ти да не си няква кукла.. защото едно от първите неща които прочетох беше колко е хубав.. т.н. вместо какъв характер има и тем подобни.. не обичам да критикувам.. ама понякога трябва да се стегнеш ..
Smile... Tomorrow will be worse...