Цитирай Първоначално написано от HONDA
Цитирай Първоначално написано от aLoNe`In`ThE`dArK`f
Хахаха мисля че годините нямат значение регистрирана съм мнмого отдавна в тоя форум и съм давала милион отговори на келеши който на 2-рата седмица вече обичат някого.Извоювала съм си правото и аз да споделя, искам мнение НЕ СЪВЕТ...
Ами незнам ще видим от днес нататък как ще се държи.Това че е на 27 не значи нищо мисля че всички сме хора, а като гледам някой тука още ги тресе хормона...
Мацка, просто мисля, че трябва да поговориш с него ида си изясните какви са ви отношенията. Ти, до колкото разбрах поне, искаш да си с него. А той какво иска? Не може да те разиграва като някой лапе. Посто се изяснете.

Спор няма че искам да съм с него.Незнам дали ходим но тука колкото пъти излезнем забелязвам че си пасваме в много отношения, като характери (е не на 100% щото се познаваме от кратко време образно казано), искаме едни и същи неща от живота, ама тука идва едно НО снощи каза нещо от сорта че ако 2 души си пасват то няма да има интрига между тях в смисъл такъв че дори един спор не могат да направят.Само че аз не съм сагласна с неговото мнение и много набързо го оборих а пък и това че си пасваме като хора не значи че не моежем да се скараме или да спорим за най дребното нещо.Предразположих го към разговор и знам на 50-60% от това как са му минали неговите връзки и виждам че двамата сме едни и същи.Говори и се държи така все едно сме заедно а през деня...е друго...Надявам се тая вечер вече да се изясним щото не съм някоя тъпа фльорца...