- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мисля че ми изневерява моля за савет
Първоначално написано от Mr.Crowley
Ми да то т'ва да не е от сапун, та да се изтърка...
![]()
Сега сериозно:
Ей тука баш много бъркаш. Гледай ся, ако наистина ти изневерява, оня човек к'во е виновен?? Той си играе неговата игра, ти твоята. Нито ти е приятел за да търсиш сметка от него, нито пък го познаваш. Мацката е тая от която трябва да търсиш сметка. В тия смс-и не знам защо не видях нищо чак толкова притеснително. Според мен просто някой съученик (колега) я сваля и толкоз. Няма страшно. И да не говори с нея направо, без да си сигурен, че ако не си прав, колко има да обясняваш що си и ровил в телефона...няма да ти казвам. Айде и успех!Първоначално написано от Find0
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Следващият път когато имаш достъп до телефона й провери номера му
и си го запиши или направо се обади от нейния..
знам ли![]()
Абе зле ли си!!?? Не че нещо, ама те тия смси не значат нищо. Аз имам приятели момчета (с момиче така и не намерих истинско приятелство) и те честичко ми пишат разни смси и се разбираме така като излезем с групата и изобщо... И гаджето ми, като чете смсите ми, намира "Ооо, как сме? Ае тая събота на кино" или "Абре муцка кво правим утре в свободните по физика?" и най-често: "Много те обичам,тоя твоя ако те прецака някак ще му строша главата" . Ама моето момче не го гонят такива странни подозрения, той е свикнал! Ти какво искаш-като учи в друг град да няма там приятели и да не заговаря същество от мъжки пол изобщо ли!!?
Имайте си повече доверие. Мен ако питаш, момичето е вярно и просто си има приятели. А и как мислиш 1 потенциален любовник дали ще пише: Оф,соррри, баща ми нз си кво..." нали се сещаш, че ако ти изневеряваше щеше да има прегръдки, целувки, ае цункам те за лека нощ и тн тн в смсите...
Колкото и банално да звучи от моя страна, не ти трябва, ясно е че връзка от разстояние не може да се поддържа, освен ако не ви свързват някакви огромни чувства- В случая обаче тя явно си бръмчи насам натам и няма смисъл да си тровиш живота. Ако ти е само ей така продължавай, но за влагане на чувства не става, ще бъдеш наранен- Успех![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
vidqhme se pogovorihme iii vs se opravi ako nqkoi darji da razbere kakvo to4no e stanalo da kaje![]()
И кфо стана?
Първоначално написано от The_iMMortal_f
кзах и че няма какво да премълчавам и че сам и разглеждал съобщенията поисках обяснение и тя ми каза че някав от неиния курс я е търсел а тя не му отговаряла за това и последния sms е писал "mn sam ti sardit((" сащата работа и другия с непознатия номер не му е отговаряла за това и не са писали повече
![]()
![]()
Аз затова съм спряла да подслушвам,да чета чужди коренспонденции,защото милион пъти съм се убедила,че който подслушва,научава неща,които не трябва да знае.
И все пак аз мисля,че не ти изневерява.
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!