.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Цитирай Първоначално написано от Mr.Crowley
    Сигурно се ебе яко в Пловдив, ама да не ти пука...
    Ми да то т'ва да не е от сапун, та да се изтърка...

Сега сериозно:
    Цитирай Първоначално написано от Find0
    СТРОША КРАКАТА НА МРЪСНОТО КОПЕЛЕ С КОЕТО МИ ИЗНЕВЕРЯВА
    Ей тука баш много бъркаш. Гледай ся, ако наистина ти изневерява, оня човек к'во е виновен?? Той си играе неговата игра, ти твоята. Нито ти е приятел за да търсиш сметка от него, нито пък го познаваш. Мацката е тая от която трябва да търсиш сметка. В тия смс-и не знам защо не видях нищо чак толкова притеснително. Според мен просто някой съученик (колега) я сваля и толкоз. Няма страшно. И да не говори с нея направо, без да си сигурен, че ако не си прав, колко има да обясняваш що си и ровил в телефона...няма да ти казвам. Айде и успех!
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Град
    Маями
    Следващият път когато имаш достъп до телефона й провери номера му
    и си го запиши или направо се обади от нейния..
    знам ли

Град
    Paradise
    Абе зле ли си!!?? Не че нещо, ама те тия смси не значат нищо. Аз имам приятели момчета (с момиче така и не намерих истинско приятелство) и те честичко ми пишат разни смси и се разбираме така като излезем с групата и изобщо... И гаджето ми, като чете смсите ми, намира "Ооо, как сме? Ае тая събота на кино" или "Абре муцка кво правим утре в свободните по физика?" и най-често: "Много те обичам,тоя твоя ако те прецака някак ще му строша главата" . Ама моето момче не го гонят такива странни подозрения, той е свикнал! Ти какво искаш-като учи в друг град да няма там приятели и да не заговаря същество от мъжки пол изобщо ли!!?
    Имайте си повече доверие. Мен ако питаш, момичето е вярно и просто си има приятели. А и как мислиш 1 потенциален любовник дали ще пише: Оф,соррри, баща ми нз си кво..." нали се сещаш, че ако ти изневеряваше щеше да има прегръдки, целувки, ае цункам те за лека нощ и тн тн в смсите...

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Колкото и банално да звучи от моя страна, не ти трябва, ясно е че връзка от разстояние не може да се поддържа, освен ако не ви свързват някакви огромни чувства- В случая обаче тя явно си бръмчи насам натам и няма смисъл да си тровиш живота. Ако ти е само ей така продължавай, но за влагане на чувства не става, ще бъдеш наранен- Успех
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Говори с нея...нз...

vidqhme se pogovorihme iii vs se opravi ako nqkoi darji da razbere kakvo to4no e stanalo da kaje

Цитирай Първоначално написано от The_iMMortal_f
    Цитирай Първоначално написано от MaMkaMy
    обади се в "Хванати в изневяра"
    Точно тфа шях да пиша бе! Ужасен си начи.. бз се
    Ся по темата..: Изневерява ти.Изневери й и ти.Всички ще са доволни.
    И аз винаги съм си мислела да подходя така, но се увери, че ти изневерява тя първо, за да не стане грозно.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

И кфо стана?

Цитирай Първоначално написано от The_iMMortal_f
    И кфо стана?

кзах и че няма какво да премълчавам и че сам и разглеждал съобщенията поисках обяснение и тя ми каза че някав от неиния курс я е търсел а тя не му отговаряла за това и последния sms е писал "mn sam ti sardit ((" сащата работа и другия с непознатия номер не му е отговаряла за това и не са писали повече

Егати наивното... Що не ги е изтрила като са я дразнили, бе?! Мене като ма задразнят такива глупаци си трия съобщенията и нищо не ме интерва... ... Аз не бих повярвала на тези извинения пък за теб не знам...
    ElinoOor

Аз затова съм спряла да подслушвам,да чета чужди коренспонденции,защото милион пъти съм се убедила,че който подслушва,научава неща,които не трябва да знае.
    И все пак аз мисля,че не ти изневерява.
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си