- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- за Helloween
може ли няколко идеи за Halloween някакви костюми и тн и специално дрехи,които носят hippie-тата имам някаква представа,но все пак... извинявам се ако ви занимавам с глупости благодаря предварително![]()
be hapPy...drinK Derby...be numBer 0ne
аз ще съм коте...![]()
amm... az mislq da sum dqvol4e.. ama.. edna fr-ka she budee ii za tfa se oshte se zamislqmm... noo mojesh da si vampir primerno :P edna fr-ka she e mishkatfa ti si go izbirashh.. taa za kostumaa zavisi kfo she budesh :P
oooff i az sega se 4udq kakva da sym..daje predi malko pusnah tema tuka :d ...mn se kolebaq mejdu kotka i pipi dylgoto 4orap4e![]()
![]()
![]()
Аз ще се маскирам,като ученичка,защото е по-лесно пък и това се сетих........Една фр ще бъде ангел тии може да се маскираш,като каквото си пойскаш или каквото ти е най-лесно....
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
това не е български празник ..не знам защо го празнувате...ако обличането с идиотски костюм и безмислени врясъци могат изобщо да се нарекът така![]()
.!.
ми аз лично съм в такава гимназия и за това го празнувам... а иначе мерси много на всички,но нещо за hippie-тата това най мн ме интересува :PПървоначално написано от woshia_style
be hapPy...drinK Derby...be numBer 0ne
Само веднъж празнувах Хелоуин и тогава бях облечена като вещица...Шапката беше най-оригинална.
![]()
Първо-Защо мамка му се кефите на тази американска идиотщина?
Второ -Пише се Halloween
Трето - Helloween е име на немска power metal банда
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Аре на 31 срещу 1ви да бием хелоуинчовчета!Първоначално написано от gbemXVIII
Те ще са новите емота!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Ама празнувате Свети Валентин, нали? ;д
Към авторката - виж в гугъл разни снимки на хипита. о.О
Това би трябвало да ти помогне, но сигурно вече го знаеш. (;Нормите, възприети от тях - стил на дрехите (джинси и свободни, широки дрехи в ярки цветове), музика (основно рокендрол), сексулна освободеност и външен вид (особено дългата коса) ги правят привлекателни за младите и скандални за по-възрастните.