- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Спешно!!! Къде да ходим?
Значи аз съм в чужбина. Уча. Няма значение де.
Та сега се запознах с едни сънародници и сме решили да излизаме утре. Доста сме различни, но се харесваме. Та тук много алтернативи къде да излезем утре няма. Защото едва ли ще поддържаме постоянен разговор, някак си неудобно е. Мислех за кино, едната не иска... А пък ме сгащиха и неподготвена. В смисъл, едното момче ме пита за утре и аз : " Амии...". Чувствам се тъпо... Все пак аз предложих да излезем, но идея нямам какво им се иска на тях... А аз съм съгласна на всичко... Ох, стига. Моля, дайте идеи. Благодаря.
Live for each other =)
Разходете се в парка, седнете на кафе.. незная ще измислите нещо
пп: на колко си и къде си?![]()
Яжте моркови, да сте здрави!
Ами, в Люксембург. На 13 съм, но изглеждам по-голяма. Това е друга тема де. Чувствам се на 20, няма сродни души. Това беше най-тъпият пост, който някога съм писала
. Точно това е проблемчето, само 4 човека (най-много) ще бъдем и не се познаваме, само сме се виждали и малко не знам. Ще ми се да извършваме някаква дейност, за замаска, когато се умълчим...
![]()
Live for each other =)
Какви чалгии... Ние тук сме деца на цветята...
![]()
Live for each other =)
Ми като гледам може и така да стане... Леле, лице в лице... А аз съм притеснителна, освен това те са по-големи... Нищо.
Live for each other =)
idete na disko :P ne e zaduljitelno da e 4algiaspored men tfa e nai dobroto mqsto :P ari kusmet4i :P
![]()
Ми ние ще излизаме през деня... Тук social life има само нощем...Мерси все пак
![]()
Live for each other =)